utsikt bar

Mat/Dryck

Förgyll kvällen och njut av utsikten från vår unika SkyLounge. Här kan ni i lugn och ro njuta av vår konserttallrik med utvalda svenska råvaror. Vi öppnar vår SkyLounge 1,5 timme före föreställning. Ta rulltrappan eller hissen upp, där möts ni av vår personal som visar er till bords. Njut sen i lugn och ro av den goda maten och utsikten.

Konserttallrik

Konserttallriken säljs fram till kl 12:00 dagen före föreställningen. När föreställningen är på en helg, säljs konserttallriken fram till kl 12:00 torsdagen före. Konserttallriken serveras 90 minuter före föreställningsstart. För bokning och mer information, läs mer under varje evenemang.

Något gott i pausen

Våra barer är öppna och erbjuder något enklare att äta och dricka innan evenemanget. Vi säljer även förköpsbiljetter till våra kaffe- och vinlounger som har öppet i pausen – perfekt för den som vill undvika att köa. Kaffeloungen erbjuder kaffe, the och juice samt två sorters bakverk. I vår vinlounge serverar vi vin/öl och snittar. Naturligtvis har våra barer även försäljning av dryck, smörgåsar, bakverk och godis innan konsert och i pausen.