Kockarna samlade i köket

Vi erbjuder

Konsert

Ta konsertupplevelsen till en ny nivå. Passa på att njuta av något gott innan, i mellanakten eller efter konserten. I samband med publika arrangemang erbjuder vi olika upplägg. När du bokar biljetter till ditt evenemang, passa även på att boka din matupplevelse.

Catering

Karlstad CCC erbjuder cateringtjänster med som oftast närproducerade och värmländska delikatesser. Vi ordnar allt från levererade måltider till fullservicearrangemang med personal. Vi är även en av få aktörer i Värmland som har erfarenhet av att laga mat till stora grupper.

Festmiddag

Vi har fest- och middagslokaler för alla slags evenemang, från 50 till 1500 personer. Lokalerna erbjuder en fantastisk utsikt över Klarälven och när vädret tillåter har vi tillgång till vår brygga på 700 kvadratmeter. Vi hjälper er att rama in er middag och skapa ett helhetsintryck, vare sig ni föredrar grillkväll, beachparty, casinokväll, galamiddag eller loungefest. Oavsett så erbjuder vi helhetslösningar – från idé till genomförande.

Bröllop

Karlstad CCC har ett antal lokaler som passar utmärkt för bröllop. Restaurang Karl IX erbjuder en fantastisk utsikt över Klarälven och när vädret tillåter har vi tillgång till vår brygga på 700 kvm precis utanför. Femte våningen med vår SkyLounge är en annan populär lokal för festmåltider och bröllop. Här har man utsikt över stora delar av Karlstad och Klarälven flyter majestätiskt som närmaste granne. Ett tredje alternativ är Solasalen som vi kan ställa om till en festlig och inbjudande miljö som samtidigt inger pompa och ståt.

Kontakta oss