Gäster blir serverade vid bord
2015-08-19

Femte och sista delen av Karlstad CCCs matvlogg Söderläge

I det här femte och sista avsnittet av matvloggen får vi följa Mikael och hans kollegor när de förbereder inför Karlstad CCCs årliga sommarfest med grillmiddag. Tyvärr sätter vädret käppar i hjulet och den tänkta bryggfesten flyttas inomhus men de drygt 200 gästerna verkar njuta av kvällen ändå. Mikaels hemgjorda glass gör succe'!

Karlstad CCC är en av nordens största och mest moderna mötesanläggningar med sina 18 000 kvadratmeter mötesyta fördelat på 18 lokaler. Här ryms även den svanenmärkta restaurangen Karl IX där Köksmästare Mikael Söder och hans team serverar mestadels ekologiska och närproducerade, värmländska delikatesser till större och mindre sällskap.

I videologgen Söderläge får vi under 2015 följa Mikael och hans köksteam under en rad olika större evenemang på Karlstad CCC. Vi får en unik bakom-kulisserna visning hur det går till när köksteamet på Karlstad CCC förbereder exempelvis en sexrätters winemaker-middag, serverar mat till över 1000 personer på en av Sveriges största after worker och planerar en sittande middag för 1500 personer.