Gäster blir serverade vid bord
2015-06-22

Fjärde delen i Karlstad CCCs matvlogg

I det här fjärde avsnittet av matvloggen får vi följa Mikael och hans kollegor när de tillagar en trerätters middag för 1500 gäster under Demensdagarnas kongress. Middagen förbereds och serveras av ett team om 13 kockar och 60 servis och består av en cocktail med torskrygg och rödingfilé till förrätt, helstekt kalvytterfilé med potatismuffins till huvudrätt och en vanilj- och hallonbakelse till dessert.

I videologgen Söderläge får vi  följa Karlstad CCCs Köksmästare Mikael Söder och hans köksteam under en rad olika större evenemang. Vi får en unik bakom-kulisserna visning hur det går till när köksteamet på Karlstad CCC förbereder exempelvis en sexrätters winemaker-middag, serverar mat till över 1000 personer på en av Sveriges största after worker och planerar en sittande middag för 1500 personer.