2015-12-14

Karlstad CCCs bidrag till Musikhjälpen 2015

Musikhjälpen är ett insamlingsevent som funnits i Sverige sedan 2008. I en vecka, sammanlagt 150 timmar, sänds Musikhjälpen direkt dygnet runt i P3 och i SVT/SVT Play för att tillsammans med Radiohjälpen uppmärksamma och på olika vis samla in pengar till en undangömd humanitär katastrof.

I år fokuserar Musikhjälpen på klimatrelaterade katastrofer och hur man bäst förebygger dem under temat “Ingen ska behöva fly undan klimatet”.

Karlstad CCC har valt att stötta Musikhjälpen 2015 genom att skänka 8 biljetter till Grotescos föreställning fredag 22 april. Vinsten går till högstbjudande och pengarna går oavkortat till Musikhjälpen 2015. Grotesco vann nyligen pris för Årets bästa scenshow. Nu är det klart att den hyllade föreställningen för första gången tas ut på Sverigeturné 2016 – “Grotesco på Scala på turné – En näradödenrevy“. Efter succéåret på Scalateatern i Stockholm får Karlstad äntligen uppleva showen som kallas “dödskul” (Expressen), “briljant” (Dagens Nyheter) och “makalös” (Svenska Dagbladet). Fredag 22 april kommer Grotesco till Karlstad Congress Culture Centre.

Här ser du Karlstad CCCs engagemang i Musikhjälpen 2015.

Buda på biljetterna via Tradera här.

Följ Musikhjälpen 2015 genom sociala medier på #mh15.

NU ÄR MUSIKHJÄLPEN ÖVER FÖR DEN HÄR GÅNGEN OCH KARLSTAD CCCS BIDRAG GENERERADE 3066 KRONOR. TACK TILL LARS KARLSSON, KARLSTAD SOM LADE HÖGSTA BUDET OCH DÄRMED BIDROG TILL INSAMLINGEN FÖR KLIMATRELATERADE KATASTROFER.