Gäster blir serverade vid bord
2015-06-02

Söderläge: Karlstad CCCs matvlogg, del 3

I det här tredje avsnittet får vi följa Mikael och hans kollegor när de tillagar en lunch för 1200 gäster under Skolsköterskornas nationella kongress. Vi får även en inblick i hur köket på Karlstad CCC hanterar specialkost och så får vi se hur det går till när Mikael gör sina berömda, hemgjorda praliner.

Karlstad CCC är en av nordens största och mest moderna mötesanläggningar med sina 18 000 kvadratmeter mötesyta fördelat på 18 lokaler. Här ryms även den svanenmärkta restaurangen Karl IX där Köksmästare Mikael Söder och hans team serverar mestadels ekologiska och närproducerade, värmländska delikatesser till större och mindre sällskap.

I videologgen Söderläge får vi under 2015 följa Mikael och hans köksteam under en rad olika större evenemang på Karlstad CCC. Vi kommer få en unik bakom-kulisserna visning hur det går till när köksteamet på Karlstad CCC förbereder exempelvis en sexrätters winemaker-middag, serverar mat till över 1000 personer på en av Sveriges största after worker och planerar en sittande middag för 1500 personer.

Ta del av alla avsnitten här: