2016-01-19

Karlstad CCC femårsjubileum

I januari 2016 var det fem år sedan Karlstad CCC slog upp portarna och en utav nordens största och mest flexibla mötesanläggningar sjösattes. Den 15 och 16 januari firade vi femårsjubiléet med after work, middag och öppet hus. After worken som arrangerades i samarbete med Handelskammaren Värmland samlade drygt 1100 personer.

Gästerna bjöds på trerätters mingelmat i form av lättrökt fröyalax med wasabimajonnäs, sojakräm och koriander på crostini till förrätt, hemmagjord hamburgare på högrev till huvudrätt och jordgubspannacotta med champagnemousse och jordgubbsströssel till efterrätt.

Middagen serverades på främre parkett i kongressalen för 160 utvalda gäster. För underhållningen stod Broken Door och Köksmästare Mikael Söder med team serverade en utsökt måltid beståendes av jordärtskockssoppa med rostad pumpa, fisk- och skaldrurscarpaccio med hummeremulsion, lardobakad kalvkind med potatiskrutong med rödvinssås smaksatt med tryffel samt vaniljmousse med mjölkchokladganache och nyponkräm på biskvibotten.

Lördagens öppet hus lockade ett stort antal besökare i alla åldrar. Förutom kaffe och hembakad tårta bjöds gästerna på guidade visningar av Karlstad CCC och summering av åren som gått och vad som väntar i framtiden.