Karlstad CCC femårsjubileum
Gästerna bjöds på trerätters mingelmat i form av lättrökt fröyalax med wasabimajonnäs, sojakräm och koriander på crostini till förrätt, hemmagjord hamburgare på högrev till huvudrätt och jordgubspannacotta med champagnemousse och jordgubbsströssel till efterrätt.
Middagen serverades på främre parkett i kongressalen för 160 utvalda gäster. För underhållningen stod Broken Door och Köksmästare Mikael Söder med team serverade en utsökt måltid beståendes av jordärtskockssoppa med rostad pumpa, fisk- och skaldrurscarpaccio med hummeremulsion, lardobakad kalvkind med potatiskrutong med rödvinssås smaksatt med tryffel samt vaniljmousse med mjölkchokladganache och nyponkräm på biskvibotten.
Lördagens öppet hus lockade ett stort antal besökare i alla åldrar. Förutom kaffe och hembakad tårta bjöds gästerna på guidade visningar av Karlstad CCC och summering av åren som gått och vad som väntar i framtiden.