2016-12-06

Ny kostym och Lerin flyttar in

Idag lanserar vi en ny kostym för Karlstad CCC. Vi vill att du ska känna samma sak som vi gör; rymd, sol och värme. Detta ska kännas i både det du ser och det du läser. Dessutom flyttar Lars Lerin in!

Karlstad Congress Culture Centre öppnade portarna i januari 2011 och är en av nordens största och mest moderna mötesanläggningar med 18 möteslokaler, restaurang, reception och konferensservice fördelat på 18 000 kvadratmeter mötesyta. Idag lanserar vi en ny kostym för Karlstad CCC.

Förutom en uppdaterad grafisk profil så lanserar vi även vår nya webb. Vi är väldigt stolta över vårt hus, husets omgivningar och i förlängningen hela staden, Karlstad. Vi vill att du ska känna samma sak som vi gör; rymd, sol och värme. Detta ska kännas i både det du ser och det du läser.

Lars Lerin flyttar in och Sola flyttar

Vår kongressal är en fantastisk lokal för att arrangera allt från operakonserter, teaterföreställningar eller konferenser, men har tills idag varit namnlös. Efter fem år är det dags att kröna vår stolthet. Den riktiga Sola i Karlstad, Eva-Lisa Holtz, visade upp ett så varmt värdskap att hon fortfarande idag är ihågkommen och dessutom upphov till stadens kanske mest kända symbol. Likt Sola vet vi att detaljerna i produkten tillsammans med ett varmt och äkta leende är främsta vägen till lönsamhet. Därför känns det naturligt och givet att Sola flyttar in och namnger vår kongressal.

Den gamla Solasalen som tar 220 personer i biosittning har en magnifik utsikt över Klarälven och Sveriges äldsta stenbro. När Sola nu flyttar får salen ett namn som ligger i linje med de andra lokalerna, nämligen ett namn som kopplar till skapande, berättandet och att roa människor. Ingen är just nu en bättre representant för detta än den begåvade, omtyckte och uppmärksammade Lars Lerin.

Lars Lerin är född och uppvuxen i värmländska Munkfors. Han anses vara Nordens främsta akvarellkonstnär och en av de mest framstående i världen. Han arbetar även i andra tekniker och är känd för sin enastående begåvning och produktivitet.

Har du några idéer eller synpunkter, tveka inte att kontakta Arman Teimouri, vår kommunikationschef. Vi önskar dig varmt välkommen till oss!