2017-05-03

Sommarlunch, konferens eller kickoff?

Vi har tre härliga och soliga alternativ som vi erbjuder, nu när sommaren närmar sig.

Nu ska sommarfesten eller sommarkonferensen arrangeras eller kickoffen börja att styras upp. Tiden på året har kommit då du eller någon annan på jobbet går in i rollen som eventarrangör.

Sommarlunch
Avnjut vår prisbelönta mat tillsammans med dina kollegor som en trevlig avslutning innan sommaren. Vi serverar sommarlunch den 8 och 9 juni. För er som även vill ha en sommarfest kan ni med fördel förlägga lunchen den 9 juni och efter lunchen övergå till vår After Work, som brukar locka över 1000 personer! Baren öppnar kl 15.30 och om vi har vädrets makter med oss njuter vi av After Worken på vår brygga, vid Klarälvens strand. Vi lovar dessutom mysig latinotema med liveband!

För att boka sommarlunch för dig och dina kollegor mejla Maria Alm eller ring henne på 054 22 21 42.

Sommarkonferens
Dags att städa av skrivbordet inför sommaren och samla ihop personalen för en trevlig och viktig avslutning? Hos oss på KCCC har vi lediga lokaler den 7, 8, 9 juni samt 12, 13 och 16 juni. Låt oss ta fram ett paket som passar era behov. Välkommen att mejla Helena Petersén eller ring henne på 054 22 21 24 för mer information och bokning.

Planerar ni en sensommarkickoff eller uppstartskonferens efter sommaren – dags att boka!
Att arrangera en kickoff eller någon form av uppstartskonferens efter sommaren när alla medarbetare är tillbaka är en populär och bra start efter semestern. Tiden går fort och snart är sommaren här, glöm därför inte bort att boka så snart som möjligt.

Mot slutet av augusti och början av september så har vi lediga datum under vecka 34 och 35. Varför inte kombinera er uppstartskonferens med vår populära After Work den 25 augusti?

Är du intresserad av att få ett prisförslag? Mejla Helena Petersén eller ring henne på 054 22 21 24 för mer information och bokning.