Entréplan på Karlstad CCC. Arrangera kongress, konferens eller event.
2018-12-19

Vi söker lokalvårdare

Vi har en intensiv vår framför oss med mässor, kongresser, konferenser och evenemang. Därför behöver vi förstärka vårt lokalvårdsteam med extra personal.

Om oss

Karlstad Congress Culture Center är ett toppmodernt och flexibelt hus för alla typer av möten. Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller service, värdskap, kundnöjdhet och kvalitet. Vi vågar dessutom hävda att vi lyckats väl då vi kan stoltsera med 97 % kundnöjdhet.

Hos oss har vi plats för sammanlagt 4 500 gäster varav 1 620 i vår största lokal. Ett flexibelt hus skapar möjligheter för både väntade och oväntade möten.

Om tjänsten

Vi har en intensiv vår framför oss med mässor, kongresser, konferenser och evenemang. Därför söker vi fler lokalvårdare. I din roll som lokalvårdare kommer dina arbetsuppgifter innebära städning av kontor, publika och gemensamma utrymmen. Karlstad CCC präglas av ett starkt gästfokus och även i din roll innebär det att prioritera det högt. Du ska tycka om att jobba bland människor som besöker oss, ha ett glatt humör och vara ansiktet utåt.

Vi söker dig med rätt inställning, som är engagerad och som är genuint intresserad av att göra ett bra jobb. Du behöver även vara flexibel med din tid då arbetet innefattar både dagtid, helger och kvällar.

Rollen kräver tidigare erfarenhet från städyrket. Vi ser gärna att du har en SRY- eller PRYL-utbildning, men det är inget krav.

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan och ditt CV till rosita.andersson@karlstadccc.se. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Här kan du läsa vår integritetspolicy.