Mötespriset KCCC Uddeholm
2019-03-16

Årets Mötespris gick till Uddeholms AB

Det är för femte året i rad som Karlstad Convention Bureau delar ut Årets Mötespris. Priset tilldelas en person, ett företag eller en organisation som under året gjort betydande insatser för att utveckla Karlstad som mötesdestination och bidragit till att skapa mervärde för invånare, företag, föreningar och organisationer i regionen.

Karlstad Convention Bureau har beslutat att tilldela Uddeholms AB Årets Mötespris med motiveringen:

”Ett företag i yppersta världsklass som satt avtryck på hela länet i flera hundra år, använder sitt jubileum till att visa Värmland för världen genom alla de möjligheter som möten och evenemang erbjuder. Inomhus och utomhus, nöjen och affärer, medarbetare, omgivningen och kunder. Alla blev de involverade i ett smart, modernt och kommunikativt firande. Stort grattis till era 350 år och tack för alla år som ni satt Värmland på världskartan. Ni är självklara mottagare av Mötespriset 2019.”

– Först och främst, ett stort tack för utmärkelsen. Det värmer verkligen. Det här är en utmärkelse till hela Värmlands besöksnäring. Vi har haft hjälp av Hagfors kommun, Föreningslivet i Hagfors, Karlstad CCC, Project, Scandic, Zara Larsson, och många många fler. Tillsammans har vi fått det här priset. Tack, säger Robert Gustafsson, Brand and Communication Manager, Uddeholms AB.

Priset delades ut i samband med 100° Karlstads galakväll på Karlstad CCC den 15 mars. Förutom äran får vinnaren 10’000 kronor, som ska användas i syfte att stärka den egna organisationen inom möten. Tidigare vinnare är Karlstads Universitet, Värmlands Idrottsförbund med Riksidrottsmötet, Kirurgveckan och Tandhygienistdagarna.