Frida Gustafsson Wennö
2020-01-16

AcadeMedia återkommer till Karlstad CCC tack vare gott bemötande och trygg service

AcadeMedia, som är Sveriges största utbildningsföretag, arrangerar konferens för sina 400 ledare på Karlstad CCC.

AcadeMedia, som är Sveriges största utbildningsföretag, arrangerar konferens för sina 400 ledare på Karlstad CCC. De har valt att komma hit för tredje gången i rad tack vare att de gillar vårt bemötande och känner sig trygga med vår service.

– Syftet med dagarna här på Karlstad CCC är att skapa värde, samhörighet och stolthet i hela organisationen. Vi arbetar med vår gemensamma värdegrund och också hur vi ledare i ännu större utsträckning kan skapa förutsättningar för medarbetare att växa och utvecklas. Sen är det ju rätt härligt att samla över 400 engagerade ledare, som alla drivs av att skapa bra utbildning och lära av varandra, säger Frida Gustafsson Wennö, produktionschef AcadeMedia Academy och VD på TÄNK OM.

Det är tredje gången AcadeMedia genomför utbildningar på Karlstad CCC.

– Vi väljer Karlstad CCC framför allt för bemötandet. Vem vi än möter och pratar med är alla så oerhört positiva och lösningsfokuserade. De skapar trygghet, helt enkelt. Vi är måna om att stå stadigt i en gemensam värdegrund och möjliggöra trygga miljöer där barn och unga kan lära och utvecklas. Därför är vi också noga med att de vi samarbetar med har ett förhållningssätt i samma anda. Och det visar medarbetarna på Karlstad CCC alltid, avslutar Frida.

Academedia är verksamma i hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. Inom AcadeMedia samlas en rad olika fristående förskolor och skolor, som till exempel Eductus, Klaragymnasiet och NTI-gymnasiet.