Publik kväll på Karlstad CCC
2020-03-12

Information om kommande konserter med anledning av coronaviruset

Uppdaterad 1/4 16.30. Det är olika arrangörer som har hand om de konserter som visas här på Karlstad CCC. De uppdaterar informationen löpande och ser till att informera dig som köpt biljetter om läget.

GENERELL INFORMATION OM KONSERTER PÅ KARLSTAD CCC

I samband med konserter hyr Karlstad CCC ut lokaler till arrangören. Vi tecknar då ett avtal med arrangören, som sedan inom avtalets ramar genomför sitt event. När det gäller bokningar och avtal, så följer vi de regler som finns och det som är avtalat.

SÄKERHET I SAMBAND MED ARRANGEMANG PÅ KARLSTAD CCC

Med anledning av Coronaviruset jobbar vi aktivt med att göra vad vi kan i verksamheten för att på alla sätt minimera risken för spridning hos oss. Det rör sig om extra rengöring, om att hålla tvål och handdesinfektion tillgängligt på så många platser i huset som möjligt. Det rör sig om att öka möjlighet för våra gäster att ha gott om utrymme i såväl lokaler som restaurang, och det rör sig om en minutiös dialog med både medarbetare och kunder för att snabbt upptäcka eventuella risker.

HAR DU FRÅGOR?

Om du har frågor gällande Coronaviruset är du välkommen att ställa dem till vår VD Mattias Nord genom att skriva en kommentar på vår Facebook-sida kopplat till detta inlägg där han berättar om läget just nu.

INFORMATION OM KOMMANDE KONSERTER

Eftersom regeringen beslutat att sammankomster med över 50 deltagare ska ställas in är det många som undrar vad som gäller för kommande konserter. Arrangörerna diskuterar olika lösningar och respektive arrangör kommer att kontakta alla som köpt biljetter så snart de har mer information. Nedan kan du se information om de arrangemang som vi fått beslut om hittills.

MOLLY SANDÉN – STARK SVAG & ALLT DÄREMELLAN – NYTT DATUM: 19 OKTOBER

Molly Sandéns konsert, som skulle ha genomförts den 15 mars, flyttas fram till den 19 oktober. 
Arrangör: Live Nation.

GREASE PÅ TURNÉ 22 MARS – NYTT DATUM KOMMER

Arrangören återkommer eventuellt med nytt datum.
Arrangör: Sangré Event och Julius Production

MÄSTERVERKET 9 APRIL

Konserten är inställd.

MAGNUS BETNÉR – MEN GUD – FLYTTAD TILL 4 OKTOBER

Magnus Betnérs föreställning ”Men Gud” som skulle genomföras den 3 april är istället framflyttad till den 4 oktober klockan 19.00. Köpta biljetter gäller.

A TRIBUTE TO DIRE STRAITS – THE BROTHERS IN ARMS TOUR – FLYTTAD TILL 22 NOVEMBER

Konserten är flyttad till den 22 november.
Arrangör: Stella Event.