Konstutställning sommaren 2020
2020-05-18

Karlstad CCC bjuder Karlstadsborna på konstutställning i samarbete med Galleri Mats Bergman

Genom ett samarbete med Galleri Mats Bergman har Karlstadsborna möjlighet att se en konstutställning i Karlstad CCC:s fönster under sommaren. Elva konstverk är placerade i de fönster som vetter mot gång- och cykelvägen längs Klarälven.

– Det känns kul att kunna bjuda Karlstadsbor och turister på spännande samtidskonst, säger galleristen Mats Bergman.

De konstnärer som deltar i utställningen är: Joakim Johansson, Caroline af Uggla’s, Erik Hjorth, Anne Juul Christophersen, Karolina Nolin, Ann-Lisbeth Sanvig, Albin Liljestrand, Karl Mårtens, Håkan Gidebratt, Niki Merimaa och Björn Nordström.

– Den viktigaste funktionen för Karlstad CCC är att bidra till att Karlstad är en attraktiv destination att besöka, uppleva, etablera sig på och som plats där människor vill bo. I vanliga fall gör vi det genom att locka kongresser, möten, event och konserter till Karlstad, men vi försöker hela tiden att se över nya möjligheter. Just i det här fallet och i dessa speciella tider, vill vi bjuda Karlstadsborna på en konstnärlig upplevelse när de är ute på promenad, för att göra miljön till en än finare upplevelse, berättar Mattias Nord, VD, Karlstad CCC.

Konsten kommer att hänga uppe under hela sommaren för dem som vill kika.