2020-10-19

På småvägar i Toscana – en smakresa i Karlstad 2020

Njut av en exklusiv middag där Toscana står i fokus.

Tillsammans med Pontus Modig, som är grundaren bakom Vinlådan, har vi specialkomponerat denna middag. Vinlådan firar i år 10 år och Pontus är ständigt på jakt efter nya spännande viner och är en flitig besökare hos vinbönder.

Följ med på en smakresa genom Toscanas kulliga landskap – i Karlstad. Här får du upptäcka smakrika viner från regionens lite mindre kända områden. Till de hantverksmässiga vinerna serveras en femrätters italiensk middag i modern tappning. Pontus Modig berättar om eldsjälarna bakom vinerna och avslöjar sina smultronställen. Förvänta dig en riktigt trevlig kväll och få en reslust till Toscana!

Middagen sker fredag 20 november kl 18.30 och kostar 1450: – per person inklusive vinpaket.

Antalet platser är begränsat och gästerna sitter vid community tables vilket innebär att ni kan komma att dela bord med andra (vi sitter fyra personer vid ett bord för 10 personer). Observera att vi har svårt att ta hänsyn till eventuella matallergier och att anmälan är bindande.

Varmt välkommen till en upplevelse utöver det vanliga!

Anmäl dig här

Här kan ni läsa om Karlstad CCC’s åtgärder i samband med Covid-19 pandemin

Anmälan är bindande men kan avbokas vid uppvisande av läkarintyg. Du har även möjlighet att överlåta din plats till någon annan.