2023-05-30

Klossfestivalen – ett legoevent

Klossfestivalen, landets största legoevent, kommer till Karlstad CCC den 26–27 augusti.

Under dessa två dagar kommer besökarna att få uppleva en värld av lego med stora lego-hav, makalösa byggen och möjligheten att få träffa sina legoidoler. Det blir en helg fylld av spännande aktiviteter för legoentusiaster i alla åldrar.

Klossfestivalen startade i Örebro 2015 och har arrangerats på flera orter i Sverige. Nu har äntligen turen kommit till Karlstad.

-Det känns fantastiskt att få besöka Karlstad med vårt Legoevent. Det är många som har velat ha oss på plats i Värmland och nu händer det äntligen! Det kommer att bli superkul, säger Fredrik Novak, Klossfestivalens grundare.

Angela Petré, projektledare på Karlstad CCC, ser fram emot att välkomna alla Lego-entusiaster.

-Det är så inspirerande att vara projektledare för ett arrangemang som utvecklar och främjar barns kreativitet, speciellt i dessa digitala tider. Riktigt skoj att kunna erbjuda vår stad ett så genomfört koncept som Klossfestivalen är.

Vi kommer att ladda vår kiosk med massor av godsaker men även med varm mat för både stora och små. Gillar du glass så får du inte missa kökets egentillverkade gelato.

-Ingen kommer att behöva gå hungrig. Det kommer att finnas plånboksvänlig och hemlagad mat till både vuxna och barn, säger Mikael Söder F&B Manager på Karlstad CCC.

Förbered dig för en helg fylld av glädje, kreativitet och gemenskap för alla som älskar lego. Så om du är en legoälskare, se till att sätta ett kryss i almanackan den 26–27 augusti!

Boka din biljett på karlstadccc.se/evenemang/kalendarium

 

Nedan ser du ett urval av vad vår Bistro kommer att erbjuda.