Varför ska ni arrangera kongress, kick-off eller konferens på Karlstad CCC?

Genom åren har vi arrangerat många kongresser, konferenser och kick-offer/event. Det har varit alltifrån mindre möten till stora komplexa fester med flera tusen deltagare. I Karlstad så är det nära till allt. Du når alla hotell samt tåg- och busstation inom 12 min gångväg. Något som uppskattas av många av våra gäster då de inte behöver arrangera extra transporter på plats.

Vi är en av Nordens största kongress- och mötesanläggningar

Alla konferensrum har naturligt ljusinsläpp från våra 18 000 kvm panoramafönster som vetter mot Klarälven. I hjärtat av huset finner du konsert- och kongressalen Sola, som tar 1 620 personer. Karlstad CCC är ett flexibelt hus som erbjuder smarta och bekväma lokaler utifrån era behov – många av lokalerna går att justera med hjälp av flyttbara glasväggar.  Det ger er en möjlighet att utforma både mingelytor och lokaler efter just ert behov. Tekniken är alltid uppdaterad och fungerar utan minsta problem.

På entréplan finns stora ytor för registrering och mingel i direkt anslutning till restaurang Karl IX med plats för 1 200 sittande gäster men många fler när våra gäster hellre kör en mingellunch. Utifrån en serveringsmetodik som vi finslipat i över 10 år kan vi stoltsera med att servera 1000 lunchgäster på 20 min, något vi är vi väldigt stolta över. Vi förstår värdet i att skapa utrymme för nätverkande, telefonsamtalet hem eller en nypa frisk luft innan programmet drar igång igen.

  • Hela konferensanläggningen är Svanenmärkt
  • Vi tar värdskap och service på största allvar – 97 % kundnöjdhet
  • 19 lokaler i olika storlekar där den minsta tar 8 och den största 1 620 personer
  • 18 000 kvm mötesyta
  • 3 300 kvm utställningsyta i anslutning till mötesrummen
  • 700 kvm brygga vid Klarälven
  • I Karlstad är det nära till allt. Du når alla hotell samt tåg- och busstation inom 12 min gångväg.

Här är varje möte skräddarsytt

Det finns alltid behov som gör att det inte går att stoppa in ett möte i en färdig mall. Alla möten är unika och behöver olika upplägg. Därför skräddarsyr vi varje kongress, konferens eller kick-off/event.

Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller service, värdskap, kundnöjdhet och kvalitet. Det är det som utmärker oss och det vi adderar när vi sett till att allt grundläggande fungerar på bästa sätt.

Det kanske är förmågan att skräddarsy som gör att våra besökare ger oss ett riktigt högt betyg i alla utvärderingar. Eller så är det maten, lokalerna eller den uppskattade personalen som ställer upp om något oväntat sker. Eller så är det en kombination av allt. Vad det än är hoppas vi att ni väljer oss nästa gång ni ska arrangera ett smidigt möte.

Massa fakta på ett ställe – PDF Massa fakta på ett ställe – se det rörligt

Kontakta oss