CovidClean

Karlstad CCC är CovidClean™ certifierat

Vi har under alla 10 år sedan vi öppnade haft fokus på våra kunders trygghet i alla avseenden. Ingenstans ska deltagare, gäster och kunder kunna känna sig så trygga med sitt arrangemang som på Karlstad CCC. Efter att Covid-19 skapat en situation som vi alla behöver förhålla oss till, har vi arbetat hårt för att hitta bra och säkra lösningar för att människor ska känna sig trygga med att arrangera sitt möte hos oss. Vi kan nu stolt berätta att alla de åtgärder vi genomfört resulterat i att Karlstad CCC den 16 mars 2021 blev en av Sveriges första CovidClean-certifierade konferensanläggningar.

CovidClean är en helt ny internationell standard för att kvalitetskontrollera och säkerställa rutiner, utrustning och åtgärder för att minska smittspridning av Covid-19. Den nya standarden behandlar allt från städning, hygien och fysisk distansering till utbildning, medvetenhet och resurser på plats. Att våra smittskyddsåtgärder blivit granskade och kvalitetssäkrade av tredje part innebär ökad trygghet för alla som är på Karlstad CCC.

Safehotels certifierar hotell och anläggningar över hela världen. Den nya certifieringsstandarden CovidClean säkerställer den trygghet som den aktuella situationen med Covid-19 kräver. Certifiering kan ske på tre säkerhetsnivåer, Karlstad CCC är certifierat enligt Safehotels högsta nivå med granskande auditör på plats.

Du kan läsa mer om Safe Hotels och Covid Clean här

Kontakta oss via info@karlstadccc.se eller 054-21 22 00 om du vill veta mer.