Digitala möten på Karlstad CCC

Hos oss på Karlstad CCC finns alla möjligheter att både genomföra helt digitala möten och hybridmöten. Vårt kompetenta team finns tillgängliga som stöd när ni ska arrangera ert möte – både fysiska, hybrida och digitala. Vi har bra erfarenhet från digitala möten, produktioner i olika studiomiljöer och verktyg för att skapa interaktion på digitala plattformar.

Streaming

Ska ni arrangera en konferens där alla deltagare är med digitalt och vissa föreläsare ska presentera digitalt så erbjuder vi lokal, teknik och digital rådgivning både kring format, upplägg och innehåll. Har ni redan ett färdigt upplägg för en planerad fysisk konferens/ kongress så hjälper vi er att ställa om och anpassa för ett digitalt möte.

Vi erbjuder även en helt komplett studio; Studio Sola, där hela studiomiljön redan finns uppbyggd och klar.

Interaktiva digitala möten

När mötesdeltagarna behöver kunna interagera med varandra under mötet så är det viktigt med rätt teknik. Här finns många lösningar att tillgå beroende på hur många deltagare som medverkar. För en mindre grupp rekommenderar vi plattformarna Teams eller Zoom och att vi riggar en mindre kamera (Meet-Up) samt extra ljudpuckar. Vid större möten med många deltagare kan det behövas extra teknisk utrustning och personal i form av ljud, bild och ljustekniker. Vi finns här som stöd och rådgivning kring teknik, upplägg och utformning av ert möte.

Hybridmöte

Ett hybridmöte, där en del av deltagarna medverkar fysiskt och andra digitalt har vi också erfarenhet av och bra möjligheter att genomföra. Ett hybridmöte innebär en större utmaning kring planering då både innehåll och upplägg behöver utformas för att anpassas så det fungerar både för de som befinner sig här och de som är med via länk. Vi hjälper er med de tekniska lösningarna, vi finns tillgängliga som digitala mötesrådgivare och vi erbjuder även stöd kring upplägg och innehåll.

              

Kontakta oss via info@karlstadccc.se eller 054-22 21 00