Digitala möten på Karlstad CCC

Många möten behöver under rådande omständigheter ställas om till digitalt. Hos oss på Karlstad CCC finns alla möjligheter att både genomföra helt digitala möten och hybridmöten. Vårt kompetenta team finns tillgängliga som stöd för er när ni ska arrangera ett möte – både fysiska, hybrida och digitala. Vi har bland annat erfarenhet från digitala möten, produktioner i olika studiomiljöer och verktyg för att skapa interaktion på digitala plattformar.

Streaming

Ska ni arrangera en konferens med digitala deltagare där ett antal föreläsare ska presentera och deltagarna ska kunna ställa frågor till föreläsarna så erbjuder vi lokal, teknik och digital rådgivning både kring format, upplägg och innehåll.

Har ni redan ett färdigt upplägg för en planerad fysisk konferens/ kongress så hjälper vi er att ställa om och anpassa det ni har planerat till ett digitalt möte.

 

       

Interaktiva digitala möten

När era deltagare behöver kunna interagera under mötet så är det viktigt att ni får stöd i hur tekniken behöver fungera för att alla ska kunna höra varandra och kunna interagera. Här finns många lösningar att tillgå beroende på hur många deltagare ni är. Är ni en mindre grupp så kan vi lösa det via plattformarna Teams eller Zoom genom att vi riggar en mindre kamera (Meet-Up) samt extra ljudpuckar.

Vid större möten med många deltagare kan ni behöva extra teknisk utrustning och personal i form av ljud, bild och ljustekniker. Vi finns här som stöd och rådgivning kring teknik, upplägg och utformning av ert möte.

   

 

Hybridmöte

Ett hybridmöte innebär att en del av era deltagare medverkar fysiskt på plats på Karlstad CCC och att andra deltagare medverkar digitalt. Detta innebär att ni behöver utforma ett innehåll som fungerar både för de som befinner sig här och de som är med via länk. Vi hjälper er både med de tekniska lösningarna, vi finns tillgängliga som digitala mötesrådgivare och vi erbjuder även stöd kring upplägg och innehåll.

              

Kontakta oss via info@karlstadccc.se eller 054-21 22 00