Digitala möten på Karlstad CCC

Hos oss på Karlstad CCC finns alla möjligheter att genomföra digitala möten. Är du i behov av att tillföra digitala lager till ditt möte eller att genomföra mötet helt digitalt så finns vårt kompetenta team tillgängliga som stöd.

Digitala lager

Många arrangörer hamnar i ett läge där det krävs en digital närvaro, utan att hela arrangemanget är digitalt eller hybrid. För dessa tillfällen så finns det möjligheter att tillföra digitala lager till ditt möte. Exempel på digitala lager:

  • Skräddarsydd digital plattform
  • Spela in föreläsarna för tillgång efter genomförande
  • Digital chat
  • Eventapp
  • Frågor till scenen via digitalt verktyg

Kontakta oss för mer information.

Interaktiva digitala möten

När mötesdeltagarna behöver kunna interagera med varandra under mötet så är det viktigt med rätt teknik.

  • För mindre grupp rekommenderar vi plattformarna Teams eller Zoom och att vi riggar en mindre kamera (Meet-Up) samt extra ljudpuckar.
  • Vid större möten med många deltagare kan det behövas extra teknisk utrustning och personal i form av ljud, bild och ljustekniker.

Vi finns här som stöd och rådgivning kring teknik, upplägg och utformning av ert möte.

Streaming

Ska ni arrangera en konferens där alla deltagare är med digitalt och vissa föreläsare ska presentera digitalt så kan vi skapa en studiomiljö och leverera teknik. Vi finns även tillgängliga för digital rådgivning både kring format, upplägg och innehåll.

 

Hybridmöte

Ett hybridmöte innebär en större utmaning kring planering då både innehåll och upplägg behöver utformas för att anpassas både för de som befinner sig på plats och de som är med via länk. Vi hjälper er med de tekniska lösningarna, vi finns tillgängliga som digitala mötesrådgivare och vi erbjuder även stöd kring upplägg och innehåll.

              

 

Kontakta oss