Event&Kickoff Karlstad CCC

Dags för kick-off eller event? Vi har eventlokalerna för er.

Nystart, omstart eller inspark? Det finns många ord för att beskriva en kick-off eller ett event. Vad du än kallar den, är den en av de viktigaste kanalerna för att förmedla information, skapa inspiration och en extra gnutta motivation för medarbetarna.

Efter en lyckad kick-off brukar många känna sig stolta, inspirerade och taggade. Det är viktigt med rätt eventlokaler och ett bra upplägg. Vi kan hjälpa er med bara lokalerna men också hela upplägget. När upplevelsen är som allra bäst bidrar det till teambuilding och samhörighet som sätter tonen för framtiden i företaget.

Ett ganska normalt eller helt galet event?

Vill ni ha världens största chokladfontän? Kanske 50 yxkastnings-set? Eller extra fika? Prata med oss så hjälper vi er med specialönskemål. På Karlstad CCC är det mesta möjligt (och vi älskar choklad). Om ni vill ha ett helt vanligt event finns vi självklart här för er. Det är bara att ni berättar vad ni önskar så hjälper vi till så gott som möjligt.

Vi är serviceminded och tycker om problem och utmaningar. Varje event eller kick-off är lika viktig för oss. Vi finns här och hjälper er. Kontakta oss i dag så berättar vi mer!

Få en offert för en kick-off eller event