Dags för kick-off eller event? Vi har eventlokalerna för er.

Nystart, omstart eller inspark? Det finns många ord för att beskriva en kick-off eller ett event. Vad du än kallar den, är den en av de viktigaste kanalerna för att förmedla information, skapa inspiration och en extra gnutta motivation för medarbetarna.

Ett hus med oändliga möjligheter

Se vårt hus som en tom canvas – det är ni som fyller den med färg. Hela huset går att använda på olika sätt – varför inte en sommarfest på vår fina brygga, kanske en svartklubb inne i vår stora kongressal eller ett tivoli i lobbyn?

Efter en lyckad kick-off brukar många känna sig stolta, inspirerade och taggade. Det är viktigt med rätt eventlokaler och ett bra upplägg. När upplevelsen är som allra bäst bidrar det till teambuilding och samhörighet som sätter tonen för framtiden i företaget.

Restaurangen & maten

Restaurang Karl IX med sina 1 190 kvm och 4,7 meters takhöjd ger stora möjligheter för olika typer av arrangemang. En flexibel och trots sin storlek gemytlig restaurang som vi anpassar helt efter antalet gäster och mötets inriktning. Lokalen är placerad på entréplan och stoltserar med en 700 kvm stor brygga utanför som går att använda till olika arrangemang. Något som är väldigt populärt är mingel och fördrink innan middagen med en fantastisk utsikt över Klarälven som rinner förbi.

Vårt kök har höga ambitioner och bjuder gärna på nya smaker, kombinationer och upplevelser inspirerade av av världens mat eller naturen in på knuten. Tillsammans med kunden skräddarsyr vår köksmästare menyn och vår sommelier tar fram dryckespaket för att matcha maten. Passar vädret ordnar vi kanske grillbuffé på vår stora brygga mot Klarälven. Men vi kan också flytta måltiden till utsikten på femte våningen.

Vår restaurang är som hela huset Svanenmärkt och vårt vatten är Kranmärkt.

Tekniken

Oavsett vilken lokal i huset du väljer för ditt event så löser vi tekniken baserat på ert behov. Restaurangen är en rålokal med möjlighet att hänga scenljus och övrig teknik i tross på tre olika ställen i lokalen. Vi har nära samarbete med en lokal teknikleverantör som kan vårt hus innan och utan, vilket i sig skapar en trygghet hos våra kunder. Vi kan hjälpa er med en helhetslösning – komplett scenpaket, ljud- och ljus samt tekniker som är med er hela eventet. Självklart går det bra att ta med egen teknikleverantör också.

Kreativa lager

Ack så viktigt inramningen av en kick-off eller ett event är, att få till det där lilla extra som ingen annan tänkt på. Vi har varit med och arrangerat många lyckade event genom åren och hjälper gärna till med tips och rekommendationer på lokala samarbetspartners. Alltifrån underhållning, dekoration, blommor, aktiviteter till profilmaterial.

Projektledare

Vi finns här som ett bollplank och stöd i er planering av er kick-off eller event hela vägen. Vi är serviceminded och tycker om problem och utmaningar. Varje event eller kick-off är lika viktig för oss. Kontakta oss i dag så berättar vi mer!

Kontakta oss Få en offert för en kick-off eller event