SÅ FÅR DU PIGGA KONFERENSDELTAGARE – BOKA VÅRT HÄLSOPAKET

Hos oss på Karlstad CCC finns alla möjligheter att genomföra hälsosamma och energigivande möten.

Konferensdagspaket – hälsa

När du rör på dig så frigörs signalsubstanser i hjärnan som gör att du känner dig både piggare och gladare. Forskning visar på att fysisk aktivitet kan minska stress, minska risk för att bli trött och utmattad samt förbättra din kognitiva funktion – vilket gör att du lättare tar till dig ny information.

Kombinerar vi rörelse med ett hälsosamt mellanmål som ger oss rätt energiintag, så tänker vi att vi har en bra mix för att få ut så mycket som möjligt av en konferens- eller kongressdag.

Därför har vi tagit fram ett nytt koncept som vi döpt till, konferensdagspaket – hälsa!

När du som mötesbokare beställer konferensdagspaket – hälsa, så byter vi ut ert förmiddags – och eftermiddagsfika till ett hälsosammare alternativ plus att ni får tillgång till kortare rörelsefilmer, producerade av Ida Rautila, som era deltagare får ta del av under dagen.

Kontakta oss så berättar vi mer

Lär känna våra hälsocoacher

Våra hälsocoacher heter Ida Rautila och Lina Öqvist som har en hel palett av olika hälsofrämjande aktiviteter att erbjuda.

Ida Rautila

Ida Rautila är hälsoentreprenör, föreläsare och är bland annat utbildad personlig tränare, kostrådgivare och mindfulnessinstruktör. Hon har arbetat med hälsa och träning sedan 2007 och brinner för att bidra till hälsosamma och hållbara individer. Ida ser hälsa ur ett helhetsperspektiv där både den fysiska, mentala och själsliga delen är viktig. Hon erbjuder inspirationsföreläsningar kring hälsa där hon pratar om både träning, kost, sömn, stress och mental träning.
Ida har producerat de rörelsefilmer som ingår i vårt konferenspaket – hälsa. Hennes rörelsepauser förmedlar rörelseglädje och är enkla och härliga att följa.

Läs mer om Ida här www.irlifestyle.se

Lina Öqvist

Mitt namn är Lina Öqvist och jag är full av energi. Denna energi vill jag dela med mig av till er för att stärka fysisk och mental hälsa.

Jag har jobbat inom bank- och försäkringsbranschen sedan 2009 och gjorde en helomvändning 2021 och utbildade mig till Wellness Coach hos Axelssons Institut i Stockholm. Det finns mer gemensamt mellan dessa två branscher, dvs Pension och Hälsa än vad många tror, till exempel hållbarheten.

Förutom de leenden som fysisk aktivitet och en god hälsa genererar i en personalgrupp så går det att mäta god hälsa på många olika sätt, vilka jag gärna delar med mig av. Likaså flera enkla verktyg att ta till på en arbetsplats för att komma dit. Visste du förresten att man blir som mest kreativ cirka 60 min efter en fysisk aktivitet?

”De som tror att de inte har tid med fysisk aktivitet måste förr eller senare avsätta tid för sjukdom” – och det kostar kosing.

Jag ser fram emot att få träffa er!

 

Kontakta oss så berättar vi mer