TRYGGHET, KUNSKAP & LYHÖRDHET
– ERT BEHOV STYR VÅRT FÖRSLAG

Med vår kunskap, kompetens och erfarenhet hjälper vi er att skräddarsy er konferens. Vårt mål är alltid att hitta det unika behovet och skapa paketeringen som gör att ert möte blir bättre än någonsin tidigare. Självklart oavsett storlek på gruppen. En av styrkorna med våra möteslokaler är flexibiliteten. Och du, för oss är kundnöjdheten ständigt i fokus.

Vi vill att du ska sova gott

En av ledstjärnorna för oss på Karlstad CCC är att alla som bokar ett möte hos oss ska kunna sova riktigt gott innan mötet börjar. Vi bidrar till detta genom att vara så proffsiga att du tryggt kan slappna av och känna att det blir ett bra arrangemang.

Våra lokaler

Karlstad CCC erbjuder såväl stora som små mötesrum och alla har en fantastisk vy över Klarälven. Lokalerna och utställningsytorna är flexibla då vi kan justera många av våra lokaler med hjälp av flyttbara glasväggar. Det ger er möjlighet att utforma både mingelytor och lokaler efter just ert behov.

Kongressalen hittar ni i mitten av anläggningen med 1620 platser i gradängsittning.

Nära till allt

I Karlstad så är det nära till allt. Du når alla hotell samt tåg- och busstation inom 12 min gångväg. Något som uppskattas av många av våra gäster då de inte behöver arrangera extra transporter på plats.

Vår mat

Våra besökare ger oss ofta högsta betyg när det gäller maten eftersom vi är särskilt duktiga på att servera stora sällskap utan att det påverkar kvalitet och smak. Vi ser maten som en stor del av upplevelsen. Tack vare vår passionerade och nytänkande kökspersonal har vi nöjet att servera måltider som besökarna minns med glädje.

Sola i Karlstad

Vi anser att värdskap är A och O för att våra gäster återkommande ska välja Karlstad CCC för sina kongresser. För att vårt värdskap ska genomsyra hela vår verksamhet och er upplevelse så har vi infört en Värdskapsskola som all vår extrapersonal tar del av när de börjar hos oss. I Karlstad samarbetar vi även tätt med CVB, alla hotell, butiker och restauranger för att era gäster ska känna sig välkomna i hela staden – och för att alla ska ta del av det värdskap som Eva-Lisa Holst ”aka” Sola i Karlstad en gång myntade. Det värdskapet hittar ni ingen annanstans!

Teknik

Om det är något som bara ska fungera så är det tekniken. Hos oss finns alla förutsättningar för att på ett sömlöst sätt leverera de tekniska lösningar som er konferens kräver. Vi löser allt från en mikrofon till teknik för digitala möten.

Utställning

När ni ska arrangera en utställning i samband med en konferens är våra projektledare med dig från första skiss till att sista gästen lämnar anläggningen. Vi har ett brett sortiment av mässväggar, bord, stolar, mattor och annat mässmaterial för att er utställning ska bli så tilltalande som möjligt. Dessutom har alla våra mässytor ett fantastiskt ljusinsläpp från våra panoramafönster med vy över Klarälven.

Deltagarhantering & Logi

Övernattandet kan man med fördel förlägga till något av alla de hotell som finns inom promenadavstånd i centrala Karlstad. Ni kan välja mellan stora och etablerade kedjor och mindre lokala hotell. Vi samarbetar med samtliga hotell och kan skräddarsy den lösning som passar er bäst.

Vi erbjuder även både hotelladministration och deltagarhantering om det känns tryggt att samma leverantör hanterar både anmälan och hotell.

Projektledare

Våra projektledare finns bara ett samtal bort under hela er planeringstid. Vi stöttar med allt från flöden, logistik, råd, tips och detaljplanering – allt med lösningsfokus som ledstjärna.

Kontakta oss Få en offert för en konferens