TRYGGHET, KUNSKAP, LYHÖRDHET
– ER KONFERENS ÄR DET VIKTIGASTE FÖR OSS

Vi betraktar oss själva som rådgivare, bollplank och möjliggörare. Alla konferensarrangörer har ett eget syfte och behov med sitt möte. I detta grundar sig det vi vill bidra med. Karlstad CCC har såväl stora som små mötesrum och alla har en fantastisk vy över Klarälven. Vi har också tillgång till all teknisk utrustning som kan lyfta ett möte till en ny nivå.

ERT BEHOV STYR VÅRT FÖRSLAG

Med faciliteter och teknik på högsta nivå som grund, är det sedan ert behov som styr. Med vår egen bank av kunskap, kompetens och erfarenhet hjälper vi er att skräddarsy er konferens. Vårt mål är alltid att hitta det unika behovet och skapa paketeringen som gör att ert möte blir bättre än någonsin tidigare. Självklart oavsett storlek på gruppen. En av styrkorna med våra möteslokaler är flexibiliteten. Och du, för oss är kundnöjdheten ständigt i fokus.

VI VILL ATT DU SKA SOVA GOTT

En av ledstjärnorna för oss på Karlstad CCC är att alla som bokar ett möte hos oss ska kunna sova riktigt gott innan mötet börjar. Vi bidrar till detta genom att vara så proffsiga att du tryggt kan slappna av och känna att det blir ett bra arrangemang.

Övernattandet i sig kan man med fördel förlägga till något av alla de hotell som finns inom promenadavstånd i centrala Karlstad. Ni kan välja mellan stora och etablerade kedjor och mindre lokala hotell. Vi samarbetar med samtliga hotell och kan skräddarsy den lösning som passar er bäst.

Få en offert för en konferens