Att arrangera en kongress är väl ingen konst, eller?

Vi på Karlstad CCC vill påstå att det är en konst att arrangera en kongress. Det är mycket som ska klaffa. Vi har lång erfarenhet av att arrangera kongresser och hjälper er med alltifrån rätt lokal för just er kongress till boende, underhållning, mat av högsta klass och transport. Våra besökare har gett oss snittbetyget 4,86 av 5 när det gäller service och bemötande. Dessutom säger många av våra besökare att vi är riktigt duktiga på att servera stora sällskap utan att det påverkar kvaliteten.

Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller service, värdskap, kundnöjdhet och kvalitet. Det är det som utmärker oss och det vi adderar när vi sett till att allt grundläggande fungerar på bästa sätt. Givetvis erbjuder vi smarta och bekväma lokaler utifrån era behov. Tekniken är alltid uppdaterad och fungerar utan minsta problem. Och maten serveras i rätt ögonblick.

Våra besökare ger oss ofta högsta betyg

Men vi nöjer oss inte med det. Våra besökare ger oss ofta högsta betyg när det gäller maten eftersom vi är särskilt duktiga på att servera stora sällskap utan att det påverkar kvalitet och smak. Vi ser maten som en stor del av upplevelsen. Tack vare vår passionerade och nytänkande personal har vi nöjet att servera måltider som besökarna minns med glädje.

Som en bonus bidrar ljusinsläppet i våra fina lokaler till pigga och inspirerade deltagare.

Alla dessa komponenter är vårt recept på en lyckad kongress. Och med oss kan du vara trygg. Vi tänker på alla detaljer.

Få en offert för en kongress