Att arrangera en kongress är väl ingen konst, eller?

Vi på Karlstad CCC vill påstå att det är en konst att arrangera en kongress. Det är mycket som ska klaffa. Vår viktigaste uppgift är att du som arrangör ska kunna sova gott natten innan genomförandet - helt enkelt för att du vet att vi har koll på detaljerna.

Våra lokaler

På Karlstad CCC har alla 19 konferensrum naturligt ljusinsläpp från våra 18 000 kvm panoramafönster som vetter mot Klarälven. Lokalerna och utställningsytorna är flexibla då vi kan justera många av våra lokaler med hjälp av flyttbara glasväggar. Det ger er möjlighet att utforma både mingelytor och lokaler efter just ert behov.

Kongressalen hittar ni i mitten av anläggningen med 1620 platser i gradängsittning.

Nära till allt

I Karlstad så är det nära till allt. Du når alla hotell samt tåg- och busstation inom 12 min gångväg. Något som uppskattas av många av våra gäster då de inte behöver arrangera extra transporter på plats.

Vår mat

Våra besökare ger oss ofta högsta betyg när det gäller maten eftersom vi är särskilt duktiga på att servera stora sällskap utan att det påverkar kvalitet och smak. Vi ser maten som en stor del av upplevelsen. Tack vare vår passionerade och nytänkande kökspersonal har vi nöjet att servera måltider som besökarna minns med glädje. Att vi dessutom jobbar utifrån en serveringsmetodik som vi finslipat i över 10 år och nu kan stoltsera med att servera 1000 lunchgäster på 20 min är vi väldigt stolta över. Vi har gjort det för att vi förstår värdet i att skapa utrymme för nätverkande, telefonsamtalet hem eller en nypa frisk luft innan programmet drar igång igen.

Sola i Karlstad

Vi anser att värdskap är A och O för att våra gäster återkommande ska välja Karlstad CCC för sina kongresser. För att vårt värdskap ska genomsyra hela vår verksamhet och er upplevelse så har vi infört en Värdskapsskola som all vår extrapersonal tar del av när de börjar hos oss. I Karlstad samarbetar vi även tätt med CVB, alla hotell, butiker och restauranger för att era gäster ska känna sig välkomna i hela staden – och för att alla ska ta del av det värdskap som Eva-Lisa Holst ”aka” Sola i Karlstad en gång myntade. Det värdskapet hittar ni ingen annanstans!

Teknik

Om det är något som bara ska funka så är det tekniken. Hos oss finns alla förutsättningar för att på ett sömlöst sätt leverera de tekniska lösningar som er kongress kräver. Vi löser allt från en mikrofon till separata wifi-nätverk för votering.

Utställning

Flexibla ytor med ett fantastiskt ljusinsläpp, mässkartor, monterväggar och mässmaterial – allt detta och lite till kan vi leverera med stöd av våra projektledare.

Deltagarhantering & Logi

Vid offertläge så hjälper vi er att blocka hotellrum. När ni bekräftar bokningen hos oss kan ni sedan välja om ni vill hantera hotelladministrationen eller om vi ska göra det. Vi erbjuder även deltagarhantering om det känns tryggt att samma leverantör hanterar både anmälan och hotell.

Projektledare

Våra projektledare finns bara ett samtal bort under hela er planeringstid. Vi stöttar med allt från flöden, logistik, råd, tips och detaljplanering – allt med lösningsfokus som ledstjärna.

Kontakta oss Få en offert för en kongress