Anna Forsberg
2019-04-23

Anna Forsberg – om Karlstad CCC

Anna Forsberg, regionchef, Ung Företagsamhet i Värmland

Vilket är ditt bästa minne från Karlstad CCC?
Åh, jag har många fina minnen, både privat och i min yrkesroll. Shower, konserter och matupplevelser privat. Jag har hängt mycket här inser jag när jag reflekterar. 🙂 Så även i min yrkesroll. Hade ni frågat mig för en månad sedan så hade jag sagt att mitt bästa minne är min första UF-mässa som nybliven UF-lärare, den hölls på Karlstad CCC och året var 2010 eller 2011. Jag var så imponerad av hela arrangemanget och det var då ribban för hur en UF-mässa ska arrangeras sattes för mig. Mitt mål sedan jag tog över som regionchef var att återvända till Karlstad CCC med mässan. I år var det dags igen efter flera år på vift. Dagen började lite nervöst klockan fem på morgonen när vi insåg att ”vår” projektledare och kontaktperson på Karlstad CCC var tvungen att vabba, men det var så mäktigt när vi snabbt insåg att det inte påverkade situationen alls. Superproffsig personal på Karlstad CCC var med och gjorde vår dag och kväll, så tryggt när struktur och rutiner bara sitter och allt flyter på. Skön känsla när Solasalen fylldes till bredden med Värmländska UF-företagare, morgondagens företagare och samarbetspartners, och den pampiga invigningen startade upp denna energifyllda dag som blev – en succé! Den dagen är mitt bästa KCCC-minne!

Vad tycker du att Karlstad CCC har betytt för Karlstad och Värmland?
Jag tycker att Karlstad CCC satt Karlstad på kartan i så många olika sammanhang. Det är kul att vi Karlstadsbor har en kongresshall att känna oss riktigt stolta över.

Vilket evenemang drömmer du om att få se på Karlstad CCC?
Jamen varför inte SM i Ung Företagsamhet? Det var någon som frågade mig varför inte SM i Ung Företagsamhet hålls i Värmland när vi faktiskt ligger topp ett i Sverige. En bra fråga! 😊