Wermland Opera - Far and Away

Far and Away

Datum 2017-11-02 Tid 19:00

I årets största populärkulturella upplevelse tar Orvar Säfström med er på en resa in i fantasins riken, där tekniken och magin går hand i hand! Far and Away hyllar science fiction och fantasy och musiken hämtas från de mest älskade filmerna, tv-serierna och spelen med rymd och fantasytema, som t ex Star Wars, Sagan om Ringen, Avatar, Narnia, Aliens och Harry Potter. Sopranen Sabina Zweiacker bjuder på ögonblick av gåshud i verk från Game of Thrones, Skyrim och Battlestar Galactica.

Orvar Säfström är kanske mest känd som före detta programledare för Filmkrönikan på SVT, men är också skribent, debattör, föreläsare samt musikproducent.

Sabina Zweiacker har examen i klassisk sång från Musikhögskolan i Malmö och har sjungit i spelmusiksammanhang sedan 2013.

Anja Bihlmaier är en tysk dirigent som sedan 2015 är kapellmästare och ställföreträdande Generalmusikdirektör på Staatstheater Kassel.

Presentatör: Orvar Säfström
Dirigent: Anja Bihlmaier
Solist: Sabina Zweiacker, sång
Wermland Operas orkester

Konserten ingår i Stora Konsertserien 2017/2018. Med abonnemang på Wermland Operas konsertserier får du ett välkomponerat paket med blandade konserter till ett förmånligt pris!