Inför ditt besök hos oss

Här hittar du information som kan vara bra att veta inför ditt besök. Karlstad CCC är ett hus för alla, så hos oss ska alla känna sig välkomna.

Kontantfritt hus

Vi är ett kontantfritt hus. Det innebär att vi inte längre tar emot sedlar och mynt och att du istället för kontanter använder betal- eller kreditkort samt Swish som betalningsmedel.

Syftet med att ta bort kontanthanteringen är att göra Karlstad CCC säkrare för såväl kunder som medarbetare. Dessutom minskas antalet transporter till och från vårt hus, vilket bidrar till en bättre miljö.

Salongsöversikt / Arenalayout

På din biljett ser du vilket stolsnummer du sitter på vid evenemanget. När ni kommer till Karlstad CCC, häng av er i garderoben och ta er sedan till era platser eller njut av något gott. Hissen hittar ni i nära anslutning till höger om rulltrappan. Klicka här för salongsplan/arenalayout.

Garderob

Garderob finns i anslutning till entrén (i vissa fall på respektive våningsplan) och kostar 25 kronor. För allas trevnad och på grund av säkerhetsskäl vill vi att du lämnar dina ytterkläder här istället för att ta med dem in i salongen. Du kan förköpa garderob på Ticketmaster eller Scalateatern, vilket ger dig snabbare service när du kommer hit.

Sov över i Karlstad

En övervägande majoritet av hotellen ligger inom bekvämt gångavstånd från tåg- och busstationen, centrumkärnan och Karlstad CCC. Sök efter boende här.

Tillgänglighet

Lyssna på webbsidan med ReadSpeaker

ReadSpeaker gör att texten på webbsidan kan läsas upp för dig. Läs mer här.

Hörslinga

Hörslingan i Solasalen täcker nedre parkett och upp till och med rad 25 på övre parkett, inga balkonger. Klicka här för salongsplan.

Hiss

Hiss hittar du till höger om rulltrapporna i foajén.

Rullstolsplatser

Karlstad CCCs rullstolsplatser bokas på Scalateatern 054-19 00 80. En ledsagare ingår.

Toaletter för rörelsehindrade

Toaletter med utrymme för rullstol finns på varje våningsplan.

Parkering för rörelsehindrade

Fyra p-platser för rörelsehindrade finns på vår parkering, precis framför huvudentrén. Dessutom finns två platser framför huvudentrén till First Hotel River C. Observera att p-tillstånd för rörelsehindrade krävs.

För dig med nedsatt syn

Du kan få hjälp att hitta till din plats av evenemangsvärdar. Ta gärna kontakt med receptionen före evenemanget och säg till att du behöver hjälp.

Hitta hit

Hitta till Karlstad CCC