Publik kväll på Karlstad CCC

Kalendarium

Ta del av vårt kalendarium. Tillsammans med olika eventarrangörer presenterar vi ett stort antal konserter, shower, dansföreställningar och övriga evenemang för allmänheten varje år. Med anledning av regeringens beslut om att ställa in sammankomster med över 50 deltagare är det många som undrar om kommande konserter kommer att genomföras eller inte. Respektive arrangör kommer att kontakta alla som köpt biljetter så snart de har mer information om vad som gäller för olika konserter.
Creedence

INSTÄLLT - Creedence Tribute - "Rockin All Over The World Tour"

Datum 2020-12-05 Tid 19:30
Nu är det äntligen dags för Creedence Tribute med ny en omfattande sverigeturné med en helt ny hyllningsshow till Creedence Clearwater Revival "Rockin All Over The World Tour" - En helkväll med hitsen, historierna och nostalgin kring ett av världens största band
Läs mer

Vikingarna

Flyttad - Vikingarna med Christer Sjögren

Datum 2020-12-06 Tid 18:00
När biljetterna släpptes till Vikingarnas comeback på Scalateatern sålde båda föreställningarna slut på sju respektive tjugo minuter. Tack vare denna enorma efterfrågan i Värmland, släpps en extrainsatt konsert på Karlstad CCC. Föreställningen arrangeras av bland andra Great Event of Karlstad.
Läs mer