100° Karlstad

100° Karlstad

Datum 2018-03-16 Tid 09:00

100° Karlstads dagsprogram är konferensen för dig som är företagare i Värmland och vill få kunskap, inspiration, nätverka samt skapa nya affärskontakter under en effektiv halvdag. I ett fullspäckat program lär vi av banbrytarna och framtidsföretagen som tänker nytt, vågar och tar täten. Du kommer även få verktyg för att själv tänka som en banbrytare, stifta nya bekantskaper på mingellunchen och besöka vår nya banbrytarlounge full med aktiviteter som tar dig och ditt företag framåt.

Galakvällen där vi firar Värmlands framgångar

Galakvällen är vår festliga tradition där framgångsrika företag, organisationer och personer premieras för sina insatser under året. Vi har nöjet att bjuda in dig till en kväll utöver det vanliga och tar med dig på en resa genom glitter och glamour, matupplevelser, underhållning och självklart massor av mingel.

Leder kvällen gör en av Sveriges mest uppmärksammade galapersonligheter och för en banbrytande inramning av galakvällen tänker vi helt nytt och bjuder på något som Värmland och Karlstad inte upplevt förut.