100° Karlstad

Datum 2017-03-31 Tid 10:00

Årets tema på 100° Karlstad är framtid och med hjälp av våra gäster ger vi dig verktyg, kunskap och en inblick i framtiden. 100° Karlstad är en dag full med kunskap, inspiration och nätverkande – helt enkelt en god investering i din och din verksamhets framtid.

Akt 1 – Dagen

Under dagsprogrammet blir alla besökare trendspanare och framtidsstrateger för en dag. Till vår hjälp har vi inte enbart några av Sveriges vassaste föreläsare och framtidspersonligheter utan även en sjudande affärs- och framtidsmässa. Addera en crash course i omvärldsbevakning, konkreta verktyg för trendspaning, värdefulla kontakter och samtal med kollegor från det värmländska näringslivet. Ta del av Sveriges främsta framtidsexperter, bland annat Alexander Bard och det internationella konsult- och analysföretaget Kairos Future. En dag med möjligheter utöver det vanliga!

Akt 2 – Kvällen

En galakväll utöver det vanliga. Det bjuds på en guldkantad framtidsfest med fantastisk underhållning, god mat och dryck, glada pristagare och det bästa minglet. Kvällen leds av komikern och programledaren Kodjo Akolor.