Creedence

INSTÄLLT – Creedence Tribute – ”Rockin All Over The World Tour”

Datum 2020-12-05 Tid 19:30

Med anledning av regeringens beslut om att ställa in sammankomster med över 50 deltagare är det många som undrar om kommande konserter kommer att genomföras eller inte. Denna konsert har blivit inställd. Respektive arrangör kommer att kontakta alla som köpt biljetter så snart de har mer information.

Efter den succéartade och utsålda konserthusturnéerna hösten 2017 och våren och hösten 2018 med över 70 konserter är nu Creedence Tribute tillbaka.

Den nya hyllningsshowen till Creedence Clearwater Revival innehåller naturligtvis en massa av de klassiska hitlåtarna blandat med en del överraskningar bland annat önskemål från fansen.

”Rockin All Over The World Tour” är nyproducerad magnifik konsertupplevelse, där låtarna ramas med underfundiga historier om ett av världens största rockband, vars musik för evigt lever kvar hos gamla och nya fans.

Creedence Tribute är både röstmässigt och musikaliskt så nära originalet att, om man blundar, upplever man det faktiskt som att det är Creedence Clearwater Revival som står på scenen.

De nya showen kommer att bli den största hyllningskonserten någonsin till CCR och det största och svängigaste rockpartyt på landets konserthus hösten 2020.

Längd: cirka 2h och 10min – inklusive paus.
Rullstolsplats bokas på Scalateatern 054-190080.

Arrangör

Besterman