besökare vid rulltrapporna

Inför ditt besök

Berättandets förutsättningar i hjärtat av Värmland utvecklas ständigt. Det senaste decenniet har Karlstad förvandlats till en fullfjädrad evenemangsstad. Karlstad CCC presenterar stolt ett stort antal konserter, shower, dansföreställningar och övriga evenemang för allmänheten per år. Välkommen till oss för att njuta av din upplevelse.

Ditt besök

Salongsöversikt / Arenalayout

På din biljett ser du vilket stolsnummer du sitter på vid evenemanget. När ni kommer till Karlstad CCC, häng av er i garderoben och ta er sedan till era platser eller njut av något gott. Hissen hittar ni i nära anslutning till höger om rulltrappan. Klicka här för salongsplan/arenalayout.

Garderob

Garderob finns i anslutning till entrén (i vissa fall på respektive våningsplan) och kostar 25 kronor. Man får inte ta med sig ytterkläder in i salongen, av säkerhetsskäl och för allas trevnad.

Mat och dryck vid evenemang

Konserttallrik

Konserttallriken säljs fram till kl 12:00 dagen före föreställningen. När föreställningen är på en helg, säljs konserttallriken fram till kl 12:00 torsdagen före. Konserttallriken serveras 90 minuter före föreställningsstart. För bokning och mer information, läs mer under varje evenemang.

Något gott i pausen

Våra barer är öppna och erbjuder något enklare att äta och dricka innan evenemanget. Vi säljer även förköpsbiljetter till våra kaffe- och vinlounger som har öppet i pausen – perfekt för den som vill undvika att köa. Kaffeloungen erbjuder kaffe, the och juice samt två sorters bakverk. I vår vinlounge serverar vi vin/öl och snittar. Naturligtvis har våra barer även försäljning av dryck, smörgåsar, bakverk och godis innan konsert och i pausen.

Sov över i Karlstad

En övervägande majoritet av hotellen ligger inom bekvämt gångavstånd från tåg- och busstationen, centrumkärnan och Karlstad CCC. Sök efter boende här.

Tillgänglighet

Lyssna på webbsidan med ReadSpeaker

ReadSpeaker gör att texten på webbsidan kan läsas upp för dig. Läs mer här.

Hörslinga

Hörslingan i Solasalen täcker nedre- och övre parkett, inga balkonger. Klicka här för salongsplan.

Hiss

Hiss hittar du till höger om rulltrapporna i foajén.

Rullstolsplatser

Karlstad CCCs rullstolsplatser bokas på Scalateatern 054-19 00 80. En ledsagare ingår.

Toaletter för rörelsehindrade

Toaletter med utrymme för rullstol finns på varje våningsplan.

Parkering för rörelsehindrade

Fyra p-platser för rörelsehindrade finns på vår parkering, precis framför huvudentrén. Dessutom finns två platser framför huvudentrén till First Hotel River C. Observera att p-tillstånd för rörelsehindrade krävs.

För dig med nedsatt syn

Du kan få hjälp att hitta till din plats av evenemangsvärdar. Ta gärna kontakt med receptionen före evenemanget och säg till att du behöver hjälp.

Hitta hit

Hitta till Karlstad CCC