Svartvit porträttbild på Tommy Nilsson.

Tommy Nilsson

Datum 2017-02-25 Tid 18:00

Intim, lycklig och storslagen, kommer Tommy Nilsson tillbaka till publiken under 2017 med en föreställning om kärleken, livet och en försvarlig dos Rock’n’roll. En turné med feelgood-show som innehåller alla hans stora låtar, de fantastiska tolkningarna från “Så mycket bättre” och ett knippe nya, starka nummer med varma budskap. I en spännande scenproduktion med Tommys berättelse och stora röst i mitten, får vi ett par timmar fyllda av humor, eftertanke och musikaliska höjdpunkter.

Tommy Nilsson, som i oktober släppte singeln ”Samma människa”, firar snart 40 år som artist. Hans hits har blivit till svenska klassiker och han kommer att bjuda på helt ny musik men även alla Tommys ”Så mycket bättre”- tolkningar av Little Jinders, Weeping Willows, Danny Saucedos, Lisa Ekdahls och Jill Johnssons musik.

”Jag startade upp en resa och mognade. Jag började känna en ny tillit och ett förtroende till mitt låtskrivande och min röst. De är viktiga delar av mig, en gåva som jag älskar använda… Jag vill göra konserter idag, där folk blir underhållna samtidigt som att de ska ha hänt något inuti dem när de går hem” – Tommy Nilsson

Tommy kommer bjuda på en show där ny musik blandas med hans klassiska repertoar i ett nyskapande format, och även ett par överraskningar.