Stora Inspirationsdagen

Stora Inspirationsdagen

Datum 2018-11-15 Tid 09:00

Det är en utbildningsshow långt utöver det vanliga och det handlar om motivation, teamwork och arbetsglädje! Ni kommer att skratta hejdlöst samtidigt som ni kommer få mycket ny kunskap. Det här är en riktig mental vitamininjektion om hur vi ska tänka och bemöta varandra både privat och på våra arbetsplatser. Stora inspirationsdagen är en dag för hela teamet, fylld av igenkännande skratt, tydliga exempel och skarpa insikter. Dagen syftar till att få dig och dina kollegor att närma sig er fulla potential – som människor, partners, kollegor och i era yrkesroller.

EXTRA EXTRA!
Vi är så glada att kunna presentera Robert Gustafsson bland årets föreläsare. Hans succéföreläsning Tomgång, Framgång, Rundgång har bemötts med stående ovationer runt om i landet. Det här kan vara det bästa som han gjort.

Det här är antagligen den  roligaste personaldag du kommer att få uppleva men kanske även den mest användbara!

Medverkar gör: Robert Gustafsson, Ann Westin, Olof Röhlander, Renata Chlumska, Nisse Simonson, Ami Hemviken, Robert Karjel.

Pris: 2995 kr ex moms. I priset ingår lättlunch, för-och eftermiddagskaffe med dopp, utlottning, DJ, happenings, loungeband mm.

Bokning via länk eller på 08-663 06 80