Sunes jul

Datum 2017-12-15 Tid 18:30

Årets härligaste familjeföreställning är tillbaka med en helt ny show där vad som helst kan hända – extra stor ensemble med både stora och små stjärnor! Efter succéföreställningen ”Sune-Kaos i Fredagsmyset” med mer än 50 000 sålda biljetter genom Sverige är det nu dags för familjen Anderssons överhuvud Rudolf (Morgan Alling) att samla familjen för en sprudlande julupplevelse.

Den SVT-producerade julkalendern Sunes Jul från 1991 blev år 2016 framröstad som tidernas bästa julkalender och blir nu alltså en underhållande familjeteater där Sune och hans underbart galna familj intar scenen med buller och bång. Familjen Andersson bestämmer sig för att fira en harmonisk och stillsam jul med få julklappar i ett härligt familjemys. Detta går minst sagt inte riktigt som planerat.. Ett som är säkert är dock att vi i vanlig ordning bjuds på förvecklingar, missförstånd, humor, dans, musik och häftig akrobatik – allt tack vare att landets i särklass snålast pappa, Rudolf Andersson vill så väl men det alltid blir så extremt fel.. Kanske, men bara kanske får de också oväntat besök av en viss person med stort vitt skägg och röda kläder som undrar om det finns några snälla barn!

Varmt välkomna till en sprudlande helkväll med Morgan Alling, Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund, Adam Gutniak och många fler i denna juliga och struliga Sunes Jul!