Vin & Deli 2020

Datum 2020-02-14 Till 2020-02-15

Välkommen till Karlstad Vin & Deli – 10 års jubileum.
Värmlands stora vin- och delikatessmässa är en mötesplats för erfarna och oerfarna dryckeskännare som vill inspireras att lära känna nya smaker och fördjupa sina kunskaper om vin, dess historia och bakgrund.
På Karlstad Vin & Deli möter du utställare som erbjuder en mängd olika viner och delikatesser från hela världen, och givetvis också lokala smaker från Karlstad med omnejd. Här får du chansen att prova spännande nyheter, gamla klassiker och unika flaskor. Här finns också möjlighet att provsmaka delikatesser som ost, charkuterier och konfektyr. Möt dryckes- och delikatessföretag, stora som små. Goda viner, bubblande champagner, lagrade ostar och mycket mer!

Läs mer om eventet här.

I entrébiljetten ingår garderob och ett (tomt) vinprovarglas – som ni sedan använder till all dryckesprovning på mässan.
Biljetterna säljs med en vald entrétid, det betyder att ni måste gå in genom entrén mellan dessa klockslag, sedan får ni självklart stanna tills mässan stänger.
Obs! Köp förköpsbiljetter för garanterat inträde.

Mässans öppettider:
Fredag 14 februari 13.00-20.00
Lördag 15 februari 11.00-18.00

Åldersgräns: 20 år. Gäller även barn i barnvagn/bärsele

Dryckeshäften: 100 kr, 200 kr, 300 kr.
Du kan köpa dryckeshäften online i förväg, men det går också bra att köpa kuponger på plats inne på mässan. Tänk på att Karlstad CCC är en kontantfri anläggning.

Välkommen till Karlstad Vin & Delis 10-årsjubileum på Karlstad CCC