Konferens- och kongresslokaler

Vi har totalt 19 möteslokaler med kapacitet från 6 till 1 620 personer. Två av lokalerna, Solasalen och Lars Lerin, erbjuder gradängsittning. Dessutom finns restaurang Karl IX med plats för 1 200 sittande gäster. Tack vare 1800 kvm glasyta är samtliga möteslokaler ljusa och luftiga. Alla rummen har utsikt över den mäktiga Klarälven och Sveriges längsta stenbro. Samtliga möteslokaler är fullt utrustade med den senaste tekniken och väggarna för många av lokalerna är anpassningsbara.

Utställningsyta

Karlstad CCC erbjuder 3 300 kvadratmeter utställningsyta fördelat på fyra plan. Välj mellan att hyra hela kongressanläggningen eller endast utvalda våningsplan. Samtliga utställningsytor är ljusa, fräscha och har stora panoramafönster med naturligt ljusinsläpp och vacker utsikt utöver Klarälven och Sveriges längsta stenbro. Om man önskar seminarier, workshops eller andra möten i samband med utställning finns konferenslokaler på samma plan som utställningsytan. Dessutom kan fika och lättare förtäring med fördel serveras i utställningsytorna för att maximera effekten av utställningen i samband med kongress eller konferens.

Entréplan

På entréplan välkomnas du av våra ljusa och luftiga lokaler med härlig arkitektur och volym. Stora panoramafönster bjuder på naturligt ljus och fantastisk utsikt. Här hittar du också vår reception som hjälper dig med både det lilla och det stora. Det finns även många utställningsmöjligheter och det är på detta plan du hittar Karl IX, vår restaurang.

Restaurang Karl IX

Välkommen till vår restaurang. 1 190 kvm och 4,7 meters takhöjd ger stora möjligheter för olika typer av arrangemang. En flexibel och trots sin storlek gemytlig restaurang som vi anpassar helt efter antalet gäster och mötets inriktning.
Läs mer

Plan 5

På plan 5 ryms Värmlands stora uppfinnare. På detta plan finns åtta mötesrum och en utställningsyta på 604 kvm. Här hittar du även entréer till vår stora kongressal. Här kan du känna dig bekväm och trivas bland våra stora uppfinnare.

Lars

86 m2 ​ ​ 60 Skolsittning ​ ​ 96 Biosittning ​ ​
Lars är en konferenslokal med fin utsikt över Klarälven för upp till 96 deltagare. Lokalen är en del av "LM Ericsson" vilket gör att du kan växla upp eller ner. Ni har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Magnus

81 m2 ​ ​ 60 Skolsittning ​ ​ 84 Biosittning ​ ​
Magnus är en konferenslokal med fin utsikt över Klarälven för upp till 84 deltagare. Lokalen är en del av "LM Ericsson" vilket gör att du kan växla upp eller ner. Ni har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Ericsson

76 m2 ​ ​ 50 Skolsittning ​ ​ 84 Biosittning ​ ​
Ericsson är en konferenslokal med fin utsikt över Klarälven för upp till 84 deltagare. Lokalen är en del av "LM Ericsson" vilket gör att du kan växla upp eller ner. Ni har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Lars Magnus

167 m2 ​ ​ 120 Skolsittning ​ ​ 168 Biosittning ​ ​
Lars Magnus är en konferenslokal med fin utsikt över Klarälven för upp till 168 deltagare. Lokalen är en del av "LM Ericsson" vilket gör att du kan växla upp eller ner. Ni har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Magnus Ericsson

157 m2 ​ ​ 110 Skolsittning ​ ​ 168 Biosittning ​ ​
Magnus Ericsson är en konferenslokal med fin utsikt över Klarälven för upp till 168 deltagare. Lokalen är en del av "LM Ericsson" vilket gör att du kan växla upp eller ner. Ni har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

LM Ericsson

243 m2 ​ ​ 170 Skolsittning ​ ​ 270 Biosittning ​ ​
LM Ericsson är en konferenslokal med fin utsikt över Klarälven för upp till 270 deltagare. Lokalen är avskalningsbar, vilket gör att du kan växla upp eller ner. Du har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Alfred Nobel

62 m2 ​ ​ 44 Skolsittning ​ ​ 66 Biosittning ​ ​
Alfred Nobel är en konferenslokal med utsikt över Klarälven för upp till 66 deltagare. Ni har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Harry Nyquist

65 m2 ​ ​ 48 Skolsittning ​ ​ 77 Biosittning ​ ​
Harry Nyquist är en konferenslokal med fin utsikt över Klarälven för upp till 77 deltagare. Ni har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Plan 4

På plan 4 ryms Värmlands stora underhållare. På detta plan finns sju mötesrum och en utställningsyta på 609 kvm. Här hittar du även entréer till vår stora kongressal. Här kan du känna dig bekväm och trivas bland våra stora underhållare.

Zarah

81 m2 ​ ​ 60 Skolsittning ​ ​ 84 Biosittning ​ ​
Zarah är en konferenslokal med fantastisk utsikt för upp till 84 deltagare. Lokalen är en del av "Zarah Leander" vilket gör att du kan växla upp eller ner. Du har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Leander

76 m2 ​ ​ 50 Skolsittning ​ ​ 84 Biosittning ​ ​
Leander är en konferenslokal med fantastisk utsikt för upp till 84 deltagare. Lokalen är en del av "Zarah Leander" vilket gör att du kan växla upp eller ner. Du har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Zarah Leander

157 m2 ​ ​ 110 Skolsittning ​ ​ 168 Biosittning ​ ​
Zarah Leander är en konferenslokal med fantastisk utsikt för upp till 157 deltagare. Lokalen är avskalningsbar, vilket gör att du kan växla upp eller ner. Du har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Fridolf Rhudin

62 m2 ​ ​ 44 Skolsittning ​ ​ 66 Biosittning ​ ​
Fridolf Rhudin är en konferenslokal för upp till 66 deltagare. Du har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm. Här kan du ha möte i en kreativ miljö.
Läs mer

Sven-Ingvars

33 m2 ​ ​ 20 Skolsittning ​ ​ 36 Biosittning ​ ​
Sven-Ingvars är en konferenslokal med fin utsikt över Klarälven för upp till 36 deltagare. Du har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Monica Zetterlund

31 m2 ​ ​ 20 Skolsittning ​ ​ 36 Biosittning ​ ​
Monica Zetterlund är en konferenslokal med fin utsikt över Klarälven för upp till 36 deltagare. Du har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Lars Lerin

220 Biosittning ​ ​
Lars Lerin är en konferenslokal för upp till 220 deltagare och erbjuder gradängsittning med fantastisk utsikt över Klarälven. Ni har tillgång till projektor, duk, handmic, headset, hörslinga mm.
Läs mer

Plan 3

På plan 3 ryms Värmlands stora berättare. På detta plan finns sju mötesrum och en utställningsyta på 609 kvm. Här hittar du även entréer till vår stora kongressal. Här kan du känna dig bekväm och trivas bland våra stora berättare.

Gustaf

81 m2 ​ ​ 60 Skolsittning ​ ​ 84 Biosittning ​ ​
Gustaf är en konferenslokal med fantastisk utsikt för upp till 84 deltagare. Lokalen är en del av "Gustaf Fröding" vilket gör att du kan växla upp eller ner. Du har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Fröding

76 m2 ​ ​ 50 Skolsittning ​ ​ 84 Biosittning ​ ​
Fröding är en konferenslokal med fantastisk utsikt för upp till 84 deltagare. Lokalen är en del av "Gustaf Fröding" vilket gör att du kan växla upp eller ner. Du har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Selma Lagerlöf

62 m2 ​ ​ 44 Skolsittning ​ ​ 66 Biosittning ​ ​
Selma Lagerlöf är en konferenslokal för upp till 66 deltagare. Du har förutom en strålande utsikt också tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Nils Ferlin

33 m2 ​ ​ 20 Skolsittning ​ ​ 36 Biosittning ​ ​
Nils Ferlin är en konferenslokal för upp till 36 deltagare. Du har förutom en strålande utsikt också tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Sandberg

31 m2 ​ ​
Sandberg är en konferenslokal för upp till 10 deltagare. Passar för lite mindre möten men har en maffig utsikt över Klarälven. Tillgång till projektor, duk, videokonferensutrustning, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Gustaf Fröding

157 m2 ​ ​ 110 Skolsittning ​ ​ 168 Biosittning ​ ​
Gustaf Fröding är en konferenslokal med fantastisk utsikt för upp till 168 deltagare. Lokalen är avskalningsbar, vilket gör att du kan växla upp eller ner. Du har tillgång till projektor, duk, headmic, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Erik Gustaf Geijer

150 m2 ​ ​ 112 Skolsittning ​ ​ 162 Biosittning ​ ​
Erik Gustaf Geijer är en konferenslokal med fantastisk utsikt för upp till 162 deltagare. Du har tillgång till projektor, duk, whiteboard, blädderblock mm.
Läs mer

Solasalen

1620 Biosittning ​ ​ 292 Främre parkett ​ ​ 694 Övre parkett ​ ​ 340 1:a balkong ​ ​ 294 2:a balkong ​ ​
Solasalen är vår kongresslokal för upp till 1 620 deltagare. Kongresslokalen går att dela av, där bara kreativiteten sätter gränsen för vad som är möjligt att göra.
Läs mer