Solasalen

1620 Biosittning ​ ​ 292 Främre parkett ​ ​ 694 Övre parkett ​ ​ 340 1:a balkong ​ ​ 294 2:a balkong ​ ​

Eva Lisa ”Sola” Holtz (1739-1818) arbetade många år som servitris och blev snabbt känd som ”Sola i Karlstad”, tack vare sin goda serviceanda. Med tiden kunde hon köpa gästgiveriet och blev en aktad dam i staden. Hennes gästfrihet är ett begrepp än idag, vida känt även utanför Värmlands gränser.

Solasalen är en fantastisk lokal för att arrangera allt från operakonserter, teaterföreställningar eller konferenser. Här kan 1620 personer uppleva och ta del av det ni vill erbjuda. Lokalen har många användningsområden för att arrangera kreativa och annorlunda event. Solasalen är placerad på plan tre och entré sker via plan tre, fyra och fem.

I anslutning till Solasalen finns konferenslokaler och stora allmänna ytor för mingel, utställningar eller workshops. Vi har sju barer i anslutning till kongressalen som kan användas för servering.

Bakom scenen finns ett green room, fem loger samt två stora omklädningsrum – alla utrustade med bildskärmar för att se vad som händer på scen.

Övrigt

Skrivplattor på samtliga stolar. Mobila stolar på främre parkett som kan plockas bort för att skapa annan miljö/sittning. Det finns även möjlighet att bygga gångar på övre parkett genom att plocka bort stolar. Det går att skapa en mindre lokal genom att dela av den med tyger.

SALONGSÖVERSIKT/ARENALAYOUT

Klicka här för salongsplan/arenalayout.

Ta en 360-tur
Teknikspecifikation:

För teknisk specifikation, vänligen ladda ner vår PDF här nedan.

Beskrivning (PDF) Kontakta oss Jag vill ha ett kostnadsförslag