Service viktigt på KCCC

97 procent av Karlstad CCC:s kunder är nöjda med service och bemötande

Vi tycker om upplevelser. Därför jobbar vi aktivt med både service och bemötande. Enligt en undersökning är 97 procent av våra gäster nöjda med både service och bemötande här på Karlstad CCC. Det är vi både stolta och glada över. Vi tänker också mycket på hur vi kan göra det ännu bättre för de tre procent som inte är nöjda så att vi ständigt kan förbättra oss.

Karlstad CCC är kort för Karlstad Congress Culture Centre. Vi öppnade 2011 och i dag är vi en av Nordens största mötesanläggningar med 18 möteslokaler i varierande storlek, omtyckta restaurang Karl IX samt reception- och konferensservice. Mycket har hänt sedan 2011 och tillsammans med våra besökare har vi skapat många fantastiska upplevelser och minnen.

Vi finns här för er

Det är kul att gå till jobbet och skapa upplevelser för så många människor som vi gör. Det kanske är därför som vi är lösningsfokuserade. Det kanske är därför som det inte finns en enda nejsägare bland oss. Vi trivs helt enkelt med det som vi gör och vi tror att det lyser igenom. Det är nämligen viktigt att en konferens eller en kongress flyter på så smidigt som möjligt. Därför ställer vi alltid upp om något oväntat skulle ske eller om någonting förändras.

Vi finns här för att göra er upplevelse så bra som möjligt. För varje möte är lika viktigt. Och alla är lika högt prioriterade. Mycket blir digitalt med tiden, men en sak som aldrig kan ersättas med teknik är erfaren och serviceminded personal som gör det lilla extra.

Broschyr om Karlstad CCC