Integritetspolicy

Dina uppgifter är trygga hos oss. Denna policy beskriver hur vi på Visit Karlstad AB (org.nr 556766-0013) samlar in, använder och skyddar dina personuppgifter.

Vilken information samlar ni in om mig?

Vi samlar in information som hjälper oss att tillhandahålla en tjänst till dig, det inkluderar:

  • E-post.
  • Namn.
  • Kontaktuppgifter.
  • Eventuellt underlag för att leverera offert.

Hur kommer ni använda min information?

Vi behöver veta en del om dig för att kunna förse dig med informationsutskick, offerter och statistik i linje med denna övergripande policy. Vi kommer inte samla in mer information än vi behöver för att tillhandahålla våra tjänster till dig.


Hur länge kommer ni att ha min information?

Vi har redovisningskrav som gör att vi behöver hålla en del av din information i upp till 48 månader, därefter så kommer den raderas eller anonymiseras. Information som vi använder för nyhetsbrevsutskick eller marknadsföring kommer behållas fram tills den tidpunkt du själv väljer att avprenumerera från den.


Med vilka delar ni min information med?

Dina personuppgifter kan komma att hanteras av personal i Sverige och Norge, ingen tredje part har tillgång till dina personuppgifter så länge inte lagen kräver att vi delar den.

Vi har rutiner på plats för att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i tryggt och säkert i enlighet med gällande lagstiftning. Mer information kan du få genom att kontakta oss via e-post.


Var har ni min information?

Din information lagras i datacenter inom den Europeiska Unionen. Av tekniska skäl så kan våra underleverantörer behöva flytta information till andra länder utanför EU. Om detta sker så används lämpliga skyddsåtgärder och standardiserade dataskyddsbestämmelser som godkänts av EU-kommissionen.


Cookies

Karlstad CCC webbplats använder små textfiler, så kallade cookies, för att underlätta ditt surfande på sidan.
Vi använder oss av följande cookies:

  • Permanenta cookies. Permanenta cookies sparas som små textfiler i datorn och raderas sedan på ett bestämt datum. De används till exempel för att lagra inställningar som användaren gör mellan olika besök på webbplatsen.
  • Sessionscookie. Sessionscookies lagras i webbläsarens minne och raderas när webbläsaren stängs. De kan till exempel användas för att upprätthålla en inloggning då användaren går från en sida till en annan. Vi använder helt enkelt sessionscookies för att förbättra upplevelsen för våra användare på Karlstadccc.se
  • Cookies för statistik. Analytiska-cookies som gör det möjligt för oss att känna igen och räkna antalet besökare och se hur besökare navigerar när de använder webbplatsen. Vi använder verktyg från Google Analytics och Jajja Media Group för att analysera vår trafik. Dessa använder i sin tur cookies för att göra detta möjligt.
  • Cookies för marknadsföring. Cookies som är kopplade till Karlstad CCC marknadsföring, som gör det möjligt för dig som besökare att bli nådd av vår digitala annonsering. Vi har cookies från Facebook, Linkedin.

Inställningar för Cookies. Om du inte vill att din dator tar emot och lagrar cookies kan du justera säkerhetsinställningarna i din webbläsare. Vissa delar av Karlstadccc.se kan användas fullt ut endast om din webbläsare tillåter cookies. Läs gärna mer om Cookies hos Post- och Telestyrelsen.

Tracking

Tracking, via så kallade pixlar, är en metod att ”följa” besökare på webbplats så att dina nätvanor ska kunna styra vilka annonser du får ta del av. Vi använder tracking för att den som har visat intresse för Karlstad CCC genom att besöka vår sida, också ska få del av digital annonsering från Karlstad CCC.

På Karlstads CCC hemsida finns pixlar från:

  • Facebook. För att vi ska kunna rikta annonsering på Facebook till de IP-nummer som har besökt Karlstad CCC webbplats. Karlstad CCC hanterar ingen information om personer eller vad de gör på Facebook. Läs mer om hur Facebook behandlar uppgifter.
  • Google. Vi använder Google Analytics för att analysera och utveckla Karlstads CCC hemsida. Vi anonymiserar IP-adresserna för att dessa inte ska kunna kopplas till individer.

Vad är mina rättigheter?

Rätt till information:

Du kan begära att få en kopia på de personuppgifter vi har om dig.

Rätt till rättelse:

Vi vill säkerställa att din information är uppdaterad och korrekt. Du kan begära att få din information rättad eller borttagen om du anser att den är inkorrekt.

Rätt till radering:

Du kan begära att vi ska radera dina personuppgifter. Vi får inte radera uppgifter som lagen kräver att vi behåller.

Dataportabilitet:

Du har rätt att få kopior på dina personuppgifter i ett strukturerat, allmänt använt och maskinläsbart format. Denna rätt omfattar endast personuppgifter som den registrerade själv tillhandahållit oss uppgifterna och den lagliga grunden antingen är samtycke eller att det finns ett avtal.

Ta tillbaka samtycke:

Du kan ta tillbaka ditt samtycke till att dela din information eller att ta emot marknadsföring / utskick när som helst. Antingen genom att avprenumerera från meddelandet eller kontakta oss via e-post.

Klagomål:

Du kan kan lämna ett klagomål till datainspektionen om du anser att vi behandlar dina personuppgifter i strid med dataskyddsförordningen.


Hur kan jag använda mina rättigheter?

Om du vill använda någon av dina rättigheter så kontaktar du oss via e-post som finns längst ned i denna policy. Om du vill lämna ett klagomål till Datainspektionen så behöver du kontakta dem.


Uppdateringar till denna policy

Vi kan komma att uppdatera denna policy och kommer då publicera dem på denna webbsida. Denna policy uppdaterades senast den 31 augusti 2018.


Personuppgiftsansvarig

Om du har några frågor angående denna policy eller hur vi använder din information, eller dina rättigheter så kan du kontakta oss på följande adress:

Visit Karlstad AB (556766-0013)
Tage Erlandergatan 8A
652 20 Karlstad
Vxl 054 – 22 21 00
E-post: privacy@karlstadccc.se