Jobba på Karlstad CCC

Karlstad CCC är ett modernt kongresshus med plats för sammanlagt 4 500 gäster varav 1 620 i vår största lokal. Anläggningen öppnade 2011 och har sedan dess gästats av nästan 3 000 möten och flera hundra kommersiella evenemang. Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller service, värdskap, kundnöjdhet och kvalitet. Vi kan idag stoltsera med 97 % kundnöjdhet och snittbetyget 4,86 av 5 när det gäller betyget på service och bemötande.

Den riktiga Sola i Karlstad, Eva-Lisa Holtz, visade upp ett så varmt värdskap att hon fortfarande idag är ihågkommen och dessutom upphov till stadens kanske mest kända symbol. Likt Sola vet du att detaljerna i produkten tillsammans med ett varmt och äkta leende är främsta vägen till lönsamhet.

Lediga tjänster

Kock

Vi söker en kock på ett vikariat

Om tjänsten

Vi är en kongressanläggning som ligger vackert beläget vid Klarälven mitt i centrala Karlstad. Vi är en av Nordens största kongressanläggningar och hela Karlstad CCC, inklusive vår restaurang Karl IX, är Svanenmärkt. Det innebär att vi uppfyller Svanens högt satta kriterier som kräver en helhetssyn på miljö i allt från närproducerade råvaror till avfallshantering och smart energiförbrukning.

Här serverar vi stolt kvalitativa måltider som lever upp till gästernas förväntningar. Vi ger varje måltid stor omsorg, väl medvetna om hur viktig maten är för våra gäster. I centrum står råvaror av hög kvalité och omsorg av det som produceras. Vi erbjuder en stabil arbetsplats med varierande arbetsuppgifter och härliga kollegor i blandade åldrar.

Detta förväntar vi oss av dig som söker

Vi söker dig som tycker om att jobba med bra råvaror och varierande menyer. Du bär ditt kockförkläde med stolthet, tycker om lagarbete i ett kreativt team och strävar alltid framåt. Du är engagerad, erfaren och älskar att laga spännande mat, alltifrån affärsluncher till ”fine dining” och allt däremellan. Du tycker om att bidra till en glad och positiv miljö på arbetsplatsen. Som kock hos oss behöver du vara driven och stresstålig då vi periodvis har högt tryck vid spisen. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom kök men vi lägger ännu större vikt vid rätt attityd och vilja att lära sig

Erfarenheter

  • Har goda mat- och råvarukunskaper samt god kunskap i HACCP
  • Du har kockutbildning eller motsvarande och har jobbat några år i branschen
  • Kommunicera obehindrat i svenska och/eller engelska i tal och skrift

Om anställningen

Lönetyp: Fast månadslön enligt kollektivavtal.
Typ av anställning: 100 %. Vikariat från 1 september till mitten av december 2023. Både dag- och kvällspass samt helger. Det finns chans till förlängning.
Antal jobb: 1

Du kommer vara en del av ett härligt och erfaret team där det finns stor potential att utvecklas

Ansökan

Välkommen att skicka din ansökan och ditt CV till F&B Manager, mikael.soder@karlstadccc.se. Skriv ”Arbetsansökan” i ämnesraden. Vi behandlar ansökningarna löpande.

Här kan du läsa vår integritetspolicy.

Extrapersonal

Är du intresserad av att arbeta extra i en spännande och omväxlande miljö tillsammans med ett erfaret och härligt team – så är du varmt välkommen att skicka in en ansökan. Kontaktuppgifter hittar du under respektive avdelning.

Kök och servis

Kock

Vi söker dig som är både erfaren, engagerad och älskar att laga spännande mat.
Typ av anställning: Per timme, både dag- och kvällspass.

Serveringspersonal

Vi söker dig som har en positiv attityd och vet att detaljerna tillsammans med ett varmt och äkta leende är främsta vägen till ett bra värdskap. Serveringserfarenhet är önskvärd men inget måste.
Typ av anställning: Per timme, både dag- och kvällspass.

Du kommer vara en del av ett härligt och erfaret team där det finns stor potential att utvecklas.

Är du intresserad av någon av ovan listade tjänster så är du varmt välkommen att kontakta Mikael Söder, F&B på mikael.soder@karlstadccc.se eller 070-331 77 70.

Gästservice

Lokalvårdare

Vi söker dig som vill bidra till arbetsglädje och kvalitet, är noggrann, organiserad och kan jobba självständig . För oss är totalupplevelsen alltid i främsta rummet.
Vi ser gärna att du har något års erfarenhet av att arbeta som lokalvårdare samt har en god generell förståelse för städning. Vi önskar även att du ska kunna prata, läsa och ta till dig information på svenska eller engelska.

Typ av anställning: Per timme, både dag- och kvällspass samt helger.
Det är meriterande om du har erfarenhet av maskinkörning (städmaskin) och är PRYL- eller SRY-utbildad

Hos oss får du möjlighet att jobba tillsammans med härliga kollegor. Låter det intressant så är du varmt välkommen att kontakta Gloria Sundholm, gloria.sundholm@karlstadccc.se

Övriga tjänster

I övrigt är vi alltid i behov av extrapersonal för övriga avdelningar i huset så som garderob och vaktmästeri.
Välkommen att kontakta Gloria om du är intresserad av att jobba extra hos oss!
gloria.sundholm@karlstadccc.se