Presskontakt – Karlstad CCC

Följ uppdateringar via vår webbplats, Mynewsdesk, Facebook, Instagram och LinkedIn. Längre ner på sidan finns logotyper för nedladdning. Vid frågor, vänligen kontakta:

MANAGEMENT

MATTIAS NORD

CEO
Tel: 054 22 21 20
Mobil: 072 231 90 80

Pressmeddelanden

2022-10-28
Läger för kulturungdomar på Karlstad CCC

Under höstlovsveckan flyttar en stor grupp gymnasieungdomar in på Karlstad CCC för att tillsammans skapa en varitéföreställning – Karlstad Variety Festival. Bakom projektet står gycklargruppen Narrarna som ser nycirkus som en hörnpelare i sin verksamhet. De vill verka för att alternativa konstformer som nycirkus och performance får en större plats på Värmlands kulturscen.

Läs mer
2022-03-12
Lyckad första dag för Scandinavian Golf Fair

Läs mer
2022-02-09
Stora namn till Scandinavian Golf Fair

Den 11-12 mars 2022 slår dörrarna till Scandinavian Golf Fair upp för första gången. Många stora namn som bland andra Callaway, Corbra, Titleist och TaylorMade är redan klara och bokade besökare kommer inom kort få möjlighet att boka fittings med klubbtillverkarna.

Läs mer
2022-01-28
Barnrättsdagarna kommer till Karlstad

Världens största barnrättskonferens Barnrättsdagarna hålls i år i Karlstad den 24-25 maj. I samarbete med Karlstad kommun är det Karlstad CCC som slår upp dörrarna till barnrättskonferensen som i år har temat: Varje barns rätt till utbildning och information - ur ett folkhälsoperspektiv.

Läs mer
2021-12-07
Karlstad får ny golfmässa – Scandinavian Golf Fair

Golfen har sett ett otroligt uppsving under pandemin. Människor nästintill flockas till de Värmländska golfbanorna. Nu startar Bryngfjorden GK och Karlstad GK tillsammans med Karlstad CCC en ny golfmässa.

Läs mer
2021-04-15
Karlstad CCC erbjuder ny studiolösning i samarbete med JK Ljud & Ljus

Karlstad CCC erbjuder tillsammans med JK Ljud & Ljus en ny studiolösning, Studio Sola. Studion är flexibelt uppbyggd med tre inspelningsmiljöer och erbjuder där med mängder av alternativ och kan lätt anpassas. Alla sändningar från studion är digitala så det finns en stor efterfrågan för att kunna alternera miljön för att skapa dynamiska sändningar.

Läs mer
2021-03-23
Karlstad CCC är CovidClean™ certifierat

Karlstad CCC har valt att CovidClean™ certifiera sin anläggning. Covid 19 skapar en oro och ovisshet bland mötesarrangörer och ställer nya krav på mötesanläggningar i form av transparens kring hur smittorisken hanteras och en försäkran om att alla åtgärder och rutiner finns på plats.

Läs mer
2020-11-11
Var med och forma framtidens välfärdstjänster på Service Convention Sweden 2020

Service Convention Sweden 2020 arrangeras som ett hybridevent. Under två dagar lyfter vi samverkan, data och tjänstedesign. Lyssna till Buurtzorg, Hbg Works, We are Laja, DIGG och många andra. Medarrangörerna CTF, DigitalWell Arena, Karlstads kommun och Region Värmland ser alla fram emot att öka kunskapen, stimulera innovation och hjälpa till att sätta Karlstad på kartan inom tjänsteforskning.

Läs mer
2020-05-18
Galleri Mats Bergman och Karlstad CCC bjuder Karlstadsborna på konstutställning

​Genom ett samarbete med Galleri Mats Bergman har Karlstadsborna möjlighet att se en konstutställning i Karlstad CCC:s fönster under sommaren. Elva konstverk är placerade i de fönster som vetter mot gång- och cykelvägen längs Klarälven.

Läs mer
2020-03-20
KARLSTAD CCC VÄLJER KRANVATTEN FRAMFÖR FLASKVATTEN

​Vi har blivit kranmärkta. Det innebär att vi tar ställning för en bättre miljö och serverar friskt, nyttigt och lokalproducerat kranvatten istället för förpackat vatten. Inga förpackningar betyder inget avfall, inga transporter och inga utsläpp.

Läs mer
2019-08-27
Ny marknads- och försäljningschef till Karlstad CCC

Carl Hallgren är ny marknads- och försäljningschef på Karlstad CCC från den 1 oktober. Han har tidigare bland annat varit regionchef och ansvarig för större möten i Pfizer Sverige och försäljningschef på Qbtech. Han kommer närmast från jobbet som marknadschef på Karlstads Airport.

Läs mer
2019-03-22
Pressinbjudan - Värmland 2029 ska göra Värmland till världens mest nyfikna plats

Den 28 maj kan Värmlands näringsliv och offentlighet uppleva en oförglömlig dag och få verktyg för att överleva den digitala transformationen. Eventet Värmland 2029 kommer att göra skillnad och syftet är att Värmland ska bli en region full av nyfikna och attraktiva arbetsplatser. Arrangörerna Karlstad CCC, Karlstad Innovation Park och Sticky Beat bjuder in till pressträff för att berätta mer.

Läs mer
2019-03-15
Årets Mötespris går till Uddeholms AB

Uddeholms AB tilldelas Årets Mötespris för att de använt möten och event som ett strategiskt och kommunikativt verktyg i samband med sitt 350-års firande. Priset delas ut av Karlstad Convention Bureau och vinnaren tillkännagavs i samband med 100° Karlstads galakväll på Karlstad CCC under fredagskvällen.

Läs mer
2018-11-22
Service Convention Sweden 2018 sätter fokus på mod, samverkan och digitalisering

Service Convention Sweden 2018 samlar verksamma inom offentlig sektor, akademi och näringsliv för att tillsammans fokusera på hur vi kan lösa några av våra viktigaste samhällsutmaningar med hjälp av nya digitala lösningar, affärsmodeller och arbetssätt. Konferensen äger rum den 28-29 november i Karlstad.

Läs mer
2018-08-28
Karlstad CCC blir ett kontantfritt hus

Från 1 september 2018 blir Karlstad CCC ett kontantfritt hus. Det innebär att vi inte längre tar emot sedlar och mynt och att kunder istället för kontanter använder betal- eller kreditkort samt Swish som betalningsmedel.

Läs mer
2018-08-24
Karlstad CCC presenterar White Dinner

Fredag 12 oktober bjuder Karlstad CCC in till White Dinner. Tillsammans med Sofia Ander, sommelier och vinjournalist, har vi specialkomponerat denna middag som utgår från havets läckerheter och som exklusivt komponerats för att harmoniera med de utvalda vinerna.

Läs mer
2018-03-16
Årets Mötespris till Värmlands Idrottsförbund

Värmlands Idrottsförbund tilldelas Årets Mötespris för att de på ett förtjänstfullt sätt, genom engagemang och värdskap, ytterligare positionerat länet på den svenska idrottskartan. Priset delas ut av Karlstad Convention Bureau och vinnaren tillkännagavs i samband med 100° Karlstads galakväll på Karlstad CCC under fredagskvällen.

Läs mer
2018-02-13
Stororder till Karlstad CCC

I samband med att Uddeholm, världens ledande tillverkare av verktygsstål, firar 350 år har koncernen valt att förlägga möten och middagar på Karlstad CCC under jubileumsveckan. Utöver alla möten på kongressanläggningen ansvarar Karlstad CCC även för torsdagens lunch för 800 personer och fredagens middag för 1500 personer – på plats i Värmlands hjärta i Hagfors.

Läs mer
2018-02-08
Popup-butiker i Karlstad CCC

Två popup-butiker har öppnat i Karlstad CCC. Dels Lilla Lagret Interiör, en gårdsbutik alldeles intill Klarälven, med handplockad inredning från olika leverantörer och dels Thimar Form, en möbelbutik och inredningsbyrå i Karlstad.

Läs mer
2018-01-23
Karlstad CCC lanserar slipp kö-app

Karlstad CCC lanserar en "slipp kö-app" som underlättar gästers köp före och under evenemang.

Läs mer

 


Logotyper

Här kan du ladda ner Karlstad Congress Culture Centers logotyp. Logotypen får inte användas i sammanhang som kan anses kränkande eller stötande. Den vita logotypen används när bakgrunden inte tillåter den svarta. Vid osäkerhet eller frågor kontakta VD Mattias Nord. Hans kontaktuppgifter finner du här ovan.

Logotyp för tryck:

KCCC logotype svart eps
KCCC logotype neg eps

Logotyp för webb, bildspel eller annat digitalt material:

KCCC logotype svart png
KCCC logotype neg png

Ritning av alla plan Karlstad CCC

Ritning alla plan Karlstad CCC