Presskontakt – Karlstad CCC

Följ uppdateringar via vår webbplats, Mynewsdesk, Twitter, Facebook och LinkedIn. Längre ner på sidan finns logotyper för nedladdning. Vid frågor, vänligen kontakta:

MANAGEMENT

MATTIAS NORD

CEO
Tel: 054 22 21 20
Mobil: 072 231 90 80

MANAGEMENT

CARL HALLGREN

Försäljnings- och marknadschef
Tel: 054 22 21 46
Mobil: 070 855 60 07

Pressmeddelanden

2020-05-18
Galleri Mats Bergman och Karlstad CCC bjuder Karlstadsborna på konstutställning

​Genom ett samarbete med Galleri Mats Bergman har Karlstadsborna möjlighet att se en konstutställning i Karlstad CCC:s fönster under sommaren. Elva konstverk är placerade i de fönster som vetter mot gång- och cykelvägen längs Klarälven.

Läs mer
2020-03-20
KARLSTAD CCC VÄLJER KRANVATTEN FRAMFÖR FLASKVATTEN

​Vi har blivit kranmärkta. Det innebär att vi tar ställning för en bättre miljö och serverar friskt, nyttigt och lokalproducerat kranvatten istället för förpackat vatten. Inga förpackningar betyder inget avfall, inga transporter och inga utsläpp.

Läs mer
2019-08-27
Ny marknads- och försäljningschef till Karlstad CCC

Carl Hallgren är ny marknads- och försäljningschef på Karlstad CCC från den 1 oktober. Han har tidigare bland annat varit regionchef och ansvarig för större möten i Pfizer Sverige och försäljningschef på Qbtech. Han kommer närmast från jobbet som marknadschef på Karlstads Airport.

Läs mer
2019-03-22
Pressinbjudan - Värmland 2029 ska göra Värmland till världens mest nyfikna plats

Den 28 maj kan Värmlands näringsliv och offentlighet uppleva en oförglömlig dag och få verktyg för att överleva den digitala transformationen. Eventet Värmland 2029 kommer att göra skillnad och syftet är att Värmland ska bli en region full av nyfikna och attraktiva arbetsplatser. Arrangörerna Karlstad CCC, Karlstad Innovation Park och Sticky Beat bjuder in till pressträff för att berätta mer.

Läs mer
2019-03-15
Årets Mötespris går till Uddeholms AB

Uddeholms AB tilldelas Årets Mötespris för att de använt möten och event som ett strategiskt och kommunikativt verktyg i samband med sitt 350-års firande. Priset delas ut av Karlstad Convention Bureau och vinnaren tillkännagavs i samband med 100° Karlstads galakväll på Karlstad CCC under fredagskvällen.

Läs mer
2018-11-22
Service Convention Sweden 2018 sätter fokus på mod, samverkan och digitalisering

Service Convention Sweden 2018 samlar verksamma inom offentlig sektor, akademi och näringsliv för att tillsammans fokusera på hur vi kan lösa några av våra viktigaste samhällsutmaningar med hjälp av nya digitala lösningar, affärsmodeller och arbetssätt. Konferensen äger rum den 28-29 november i Karlstad.

Läs mer
2018-08-28
Karlstad CCC blir ett kontantfritt hus

Från 1 september 2018 blir Karlstad CCC ett kontantfritt hus. Det innebär att vi inte längre tar emot sedlar och mynt och att kunder istället för kontanter använder betal- eller kreditkort samt Swish som betalningsmedel.

Läs mer
2018-08-24
Karlstad CCC presenterar White Dinner

Fredag 12 oktober bjuder Karlstad CCC in till White Dinner. Tillsammans med Sofia Ander, sommelier och vinjournalist, har vi specialkomponerat denna middag som utgår från havets läckerheter och som exklusivt komponerats för att harmoniera med de utvalda vinerna.

Läs mer
2018-03-16
Årets Mötespris till Värmlands Idrottsförbund

Värmlands Idrottsförbund tilldelas Årets Mötespris för att de på ett förtjänstfullt sätt, genom engagemang och värdskap, ytterligare positionerat länet på den svenska idrottskartan. Priset delas ut av Karlstad Convention Bureau och vinnaren tillkännagavs i samband med 100° Karlstads galakväll på Karlstad CCC under fredagskvällen.

Läs mer
2018-02-13
Stororder till Karlstad CCC

I samband med att Uddeholm, världens ledande tillverkare av verktygsstål, firar 350 år har koncernen valt att förlägga möten och middagar på Karlstad CCC under jubileumsveckan. Utöver alla möten på kongressanläggningen ansvarar Karlstad CCC även för torsdagens lunch för 800 personer och fredagens middag för 1500 personer – på plats i Värmlands hjärta i Hagfors.

Läs mer
2018-02-08
Popup-butiker i Karlstad CCC

Två popup-butiker har öppnat i Karlstad CCC. Dels Lilla Lagret Interiör, en gårdsbutik alldeles intill Klarälven, med handplockad inredning från olika leverantörer och dels Thimar Form, en möbelbutik och inredningsbyrå i Karlstad.

Läs mer
2018-01-23
Karlstad CCC lanserar slipp kö-app

Karlstad CCC lanserar en "slipp kö-app" som underlättar gästers köp före och under evenemang.

Läs mer
2018-01-18
Karlstad CCC mötesbildar nyfikna

Karlstad CCC startar ny reportageserie om hur mötesarrangörer skapar bättre möten. Målet är att de ska bli bäst på det vi älskar. Reportageserien finns på karlstadccc.se/time-to-meet/

Läs mer
2018-01-17
Fullspäckat på Karlstad CCC

Ytterligare ett fullspäckat år på Karlstad CCC. Bara de större mötena förväntas locka över 15’000 personer under året. Utöver alla möten är redan ett tjugotal publika event inbokade.

Läs mer
2017-11-28
Utställningen #childmothers på Karlstad CCC

Just nu hänger fotoutställningen #childmothers på Karlstad CCC. Varje år föder två miljoner flickor under 15 år barn. Med den internationellt uppmärksammade fotoutställningen #childmothers vill Plan International och FN:s befolkningsfond (UNFPA) bryta tystnaden kring de allra yngsta mammorna i världen och ge dem en röst.

Läs mer
2017-11-20
Karlstad CCC startar matprogrammet ”Någonting att äta”

Karlstad CCC startar matprogrammet ”Någonting att äta” på YouTube, Facebook och i egna kanaler. Syftet är att lyfta och sprida kunskap från anläggningens omtyckta restaurang Karl IX. Ett tjugotal kortfilmer kommer att släppas fram till sommaren 2018.

Läs mer
2017-10-04
Visit Karlstad öppnar satellitkontor på Karlstad Innovation Park

Visit Karlstad AB som driftar Karlstad CCC öppnar sitt första satellitkontor på Karlstad Innovation Park. Satsningen är ett steg i arbetet med att stärka organisationens position i regionen. Målet är att bemanna satellitkontoret en dag per vecka.

Läs mer
2017-09-21
Karlstad CCC storsatsar på mat och dryck

Konferens- och kongressanläggningen Karlstad CCC storsatsar på mat- och dryckupplevelser under publika event. Restaurang 1584, Café Klarälven och Haga Bar är tre nyheter som besökare får ta del av, men bara när ”fun is in town”. De tre popup-nyheterna kommer bara vara öppen när huset har publika event.

Läs mer
2017-05-17
Karlstad rankas 10 i världen på hållbara möten

Enligt Global Destination Sustainability Index rankas Karlstad, tillsammans med Frankfurt, som tionde mest hållbara mötesstaden i världen. Därmed rankas Karlstad högre än exempelvis Barcelona, Jönköping och Oslo. Toppar listan gör Göteborg.

Läs mer
2017-04-10
Magnus Hammar deltar i Årets Möteskock 2017

Magnus Hammar, köksmästare på Karlstad CCC, är en av de tävlande när Sveriges bästa möteskockar gör upp om titeln ”Årets Möteskock”. Tävlingen äger rum den 18 april på Aveqia i Stockholm.

Läs mer

Logotyper

Här kan du ladda ner Karlstad Congress Culture Centers logotyp. Logotypen får inte användas i sammanhang som kan anses kränkande eller stötande. Den vita logotypen används när bakgrunden inte tillåter den svarta. Vid osäkerhet eller frågor kontakta VD Mattias Nord. Hans kontaktuppgifter finner du här ovan.

Logotyp för tryck:

KCCC logotype svart eps
KCCC logotype neg eps

Logotyp för webb, bildspel eller annat digitalt material:

KCCC logotype svart png
KCCC logotype neg png