Kockar på restaurang Karl IX som lägger upp mat

Maten – en viktig del av mötet

Restaurang Karl IX

1 190 kvm och 4,7 meters takhöjd ger stora möjligheter för olika typer av arrangemang. En flexibel och trots sin storlek gemytlig restaurang som vi anpassar helt efter antalet gäster och mötets inriktning. Här finns en befintlig ljudanläggning för tal och möjlighet att hänga scenljus och övrig teknik i tross på tre ställen i lokalen.

Även vår restaurang är Svanenmärkt.

Kockens ambition

Naturligtvis lånar och inspireras vi av världens mat. Ambitionen är att bjuda på matupplevelser med hälsa- och miljöfokus och samtidigt hitta nya smaker, kombinationer och upplevelser precis här – och runt hörnet.

Passar vädret ordnar vi kanske grillbuffé på vår stora brygga mot Klarälven eller flyttar måltiden till utsikten på femte våningen. Vi har även möjlighet att servera den i samband med något arrangemang. Vi är öppna för förslag och kommer gärna med egna.

God mat för alla tillfällen

Konferens, kongress, event och kick off

Måltiden är för oss en del av mötet eller arrangemanget – inte en paus. Därför arbetar vi aktivt för att skapa samtal och interaktion. Bland annat har vi möjlighet att servera lunchen som en sittande buffé, som samtidigt som den skapar gemenskap vid borden underlättar och gör serveringen snabbare.

Konsert

Ta konsertupplevelsen till en ny nivå. Välkommen till Restaurang 1584 och Haga Bar. Passa på att njuta av något gott innan, i mellanakten eller efter konserten. I samband med publika arrangemang erbjuder vi olika upplägg. När du bokar biljetter till ditt evenemang, passa även på att boka din matupplevelse.

Catering

Karlstad CCC erbjuder cateringtjänster med som oftast närproducerade och värmländska delikatesser. Vi ordnar allt från levererade måltider till fullservicearrangemang med personal. Vi är även en av få aktörer i Värmland som har erfarenhet av att laga mat till stora grupper.

Festmiddag

Vi har fest- och middagslokaler för alla slags evenemang, från 50 till 1500 personer. Lokalerna erbjuder en fantastisk utsikt över Klarälven och när vädret tillåter har vi tillgång till vår brygga på 700 kvadratmeter. Vi hjälper er att rama in er middag och skapa ett helhetsintryck, vare sig ni föredrar grillkväll, beachparty, casinokväll, galamiddag eller loungefest. Oavsett så erbjuder vi helhetslösningar – från idé till genomförande.

Bröllop

Karlstad CCC har ett antal lokaler som passar utmärkt för bröllop. Restaurang Karl IX erbjuder en fantastisk utsikt över Klarälven och när vädret tillåter har vi tillgång till vår brygga på 700 kvm precis utanför. Femte våningen med vår SkyLounge är en annan populär lokal för festmåltider och bröllop. Här har man utsikt över stora delar av Karlstad och Klarälven flyter majestätiskt som närmaste granne. Ett tredje alternativ är Solasalen som vi kan ställa om till en festlig och inbjudande miljö som samtidigt inger pompa och ståt.

Kontakta oss offertförfrågan