Restaurang IX tallrikar KCCC

Maten – en viktig del av mötet

En trevlig måltid förhöjer varje möte, konsert och arrangemang. Arrangerar ni en kongress, konferens eller kick off hos oss kommer måltiden att vara en stor del av er upplevelse.

Restaurang Karl IX

Välkommen till vår restaurang. 1 190 kvm och 4,7 meters takhöjd ger stora möjligheter för olika typer av arrangemang. En flexibel och trots sin storlek gemytlig restaurang som vi anpassar helt efter antalet gäster och mötets inriktning. Här finns en befintlig ljudanläggning för tal och möjlighet att hänga scenljus och övrig teknik i tross på tre ställen i lokalen. Vår restaurang är som hela huset svanenmärkt och vårt vatten är kranmärkt. Läs gärna mer om vårt hållbarhetsarbete.

Höga ambitioner i köket

Ambitionen är att servera matupplevelser med hälsa- och miljöfokus. Samtidigt bjuder vi gärna på nya smaker, kombinationer och upplevelser inspirerade av av världens mat eller naturen in på knuten. Passar vädret ordnar vi kanske grillbuffé på vår stora brygga mot Klarälven. Men vi kan också flytta måltiden till utsikten på femte våningen. Vi har även möjlighet att servera maten i samband med något arrangemang. Vi är öppna för förslag och kommer gärna med egna idéer.

God mat för alla tillfällen

Måltid i samband med konferens, kongress, event och kick off

Måltiden är för oss en del av mötet eller arrangemanget – inte en paus. Därför arbetar vi aktivt för att skapa samtal och interaktion. Majoriteten av våra gäster väljer en serverad sittande lunch. Samtidigt som det skapar gemenskap vid borden underlättar det och gör serveringen snabbare.

Mat och dryck till konserten

Ta konsertupplevelsen till en ny nivå. Välkommen till Restaurang 1584 och Haga Bar. Passa på att njuta av något gott innan, i mellanakten eller efter konserten. I samband med publika arrangemang erbjuder vi olika upplägg. När du bokar biljetter till ditt evenemang, passa även på att boka din matupplevelse.

Catering

Karlstad CCC erbjuder cateringtjänster med som oftast närproducerade och värmländska delikatesser. Vi ordnar allt från levererade måltider till fullservicearrangemang med personal. Vi är även en av få aktörer i Värmland som har erfarenhet av att laga mat till stora grupper.

Letar ni lokal till festmiddag?

Vi har fest- och middagslokaler för alla slags evenemang, från 50 till 1 500 personer. Lokalerna erbjuder en fantastisk utsikt över Klarälven och när vädret tillåter har vi tillgång till vår brygga på 700 kvadratmeter. Vi hjälper er att rama in er middag och skapa ett helhetsintryck, vare sig ni föredrar grillkväll, beachparty, casinokväll, galamiddag eller loungefest. Vi erbjuder helhetslösningar – från idé till genomförande.

Arrangera bröllop hos oss

Karlstad CCC har ett antal lokaler som passar utmärkt för bröllop. Restaurang Karl IX erbjuder en fantastisk utsikt över Klarälven och när vädret tillåter har vi tillgång till vår brygga på 700 kvadratmeter precis utanför. Femte våningen med vår SkyLounge är en annan populär lokal för festmåltider och bröllop. Här har man utsikt över stora delar av Karlstad och Klarälven flyter majestätiskt som närmaste granne. Ett tredje alternativ är Solasalen som vi kan ställa om till en festlig och inbjudande miljö som samtidigt bidrar med pompa och ståt.

Få en offert för mat och dryck
Kontakta oss