Time to meet

Time to meet

Följ vår reportageserie om hur du skapar bättre möten. Vårt mål är att du som mötesarrangör ska bli bäst på det vi älskar.
shack
2018-06-04
Del 6: Varje kongress behöver galenskap för att funka

Kongresser behöver en stark röd tråd för att bli lyckade. Men hur kommer man på ett tema för sitt möte, och hur vet man om det är bra? Vendela Englund Burnett har ansvarat för två stora kongresser de senaste åren. Hennes tips är att blanda hårdnackad struktur med lätt galenskap.

Läs mer
Lyhördhet ger bästa mötesmaten
2018-05-07
Del 5: Lyhördhet ger bästa mötesmaten

Tillhör du dem som tror att ”en enkel buffé” blir den billigaste maten på stora möten? Då har du fel. Att servera varje gäst vid bordet sparar pengar, samtidigt som gästen får godare mat och bättre service. På köpet ökar tryggheten, i en tid då allt fler beställer specialkost.

Läs mer
Förvandla mötet till en PR-maskin - Arman Teimouri
2018-04-09
Del 4: Förvandla mötet till en PR-maskin!

Har du tänkt på att minsta lilla möte är fyllt av information? Rätt vinklad kan den bygga varumärke minst lika bra som en reklamkampanj. Så missa inte den möjlighet till marknadsföring som dyker upp varje gång du arrangerar ett möte.

Läs mer
Del 3: Tänk teater och gör mötet till ett outplånligt intryck
2018-03-13
Del 3: Tänk teater och gör mötet till ett outplånligt intryck

Alla möten har ett syfte. Som mötesarrangör vill man gärna att detta syfte når fram till deltagarna och blir ihågkommet. Men det är inte alltid så enkelt. Ett tips är att skapa impact med knep från teaterns värld.

Läs mer
Så skapar du en bra paus
2018-02-12
Del 2: Så skapar du en bra paus

Mänskligheten har förstått att pauser är betydelsefullt i vardagen. Extra viktigt är det på en konferens eller kongress med intensivt lyssnande under långa dagar. Forskare vid stressforskningsinstitutet i Stockholm har nämligen konstaterat att utan pauser blir människor sämre på att både lyssna, minnas och kommunicera.

Läs mer
Människorna gör mötet - Time to meet
2018-01-17
Del 1: Människorna gör mötet

Det viktigaste i ett möte är människorna. Arrangörer vill gärna att alla som deltar ska vara intresserade. Så hur går det till att skapa engagemang? Och vad behövs för att alla ska känna sig välkomna?

Läs mer
Time to meet
2018-01-17
Vi mötesbildar nyfikna

Vi startar en ny reportageserie om hur mötesarrangörer skapar bättre möten. Målet är att de ska bli bäst på det vi älskar.

Läs mer