Time to meet
2018-01-17

Time to meet

Vi mötesbildar nyfikna

Vi startar en ny reportageserie om hur mötesarrangörer skapar bättre möten. Målet är att de ska bli bäst på det vi älskar.

”Time to meet” är vår nya reportageserie om hur mötesarrangörer skapar bättre möten. Under året kommer ett tjugotal artiklar att släppas i ämnet.

– Våra kunder är väldigt duktiga på att arrangera möten med allt vad det innebär från innehåll till genomförande. Men för att utvecklas som mötesarrangör finns ingen given kunskapskälla, därför startar vi en ny reportageserie för att just mötesbilda våra vänner. Det finns en stor kunskap i vår organisation och i vår närhet. Den vill vi gärna bjuda på, säger Arman Teimouri, kommunikationschef på Visit Karlstad AB.

Under året kommer ett tjugotal artiklar att släppas med exempelvis hur man skapar bättre pauser, hur lyhördhet ger bästa mötesmaten, mötet som marknadsföring och hur syftet med mötet når fram till deltagarna. Under året kommer Karlstad CCC även att arrangera träffar i mötesbildning.

– Ökad kunskap är viktigt, oavsett vad man jobbar med. Vi vill trygga våra kunder, vilket också leder till att de blir bättre beställare. Dessutom är nöjda kunder de bästa ambassadörerna. Målet är att de ska bli bäst på det vi älskar, avslutar Arman Teimouri.

Reportageserien finner du här. I det första reportaget möter vi Manuel Almberg Missner, genusvetare på Karlstads universitet, om att människorna gör mötet.