Någonting att äta
Mumsiga quornbiffar
6 st quornfilé
100 gr chèvreost
3 st ekologiska Ägg
1 dl ekologiskt Vetemjöl
2 dl panko (asiatiskt ströbröd)
Salt och nymalen svartpeppar
Smör och olivolja till stekning
Panering
Vispa upp äggen. Vänd biffen först i vetemjöl, skaka av överflödigt mjöl och vänd sedan i äggröran. Avsluta med att vända biffen i panko, skaka av överflödigt ströbröd.
Tillagning
Förvärm panna till medelvärme. Värm upp rikligt med olivolja och smör. Stek sedan biffarna ca tre minuter per sida, tills att biffarna är gyllenbruna.
Serveras med förslagsvis ugnsrostad potatis och rödvinssås.
Tips!
Biffarna går att göra helt i förväg. Efter paneringen fryser du in och tar fram en timma innan stekning.
6 st quornfilé
100 gr chèvreost
3 st ekologiska Ägg
1 dl ekologiskt Vetemjöl
2 dl panko (asiatiskt ströbröd)
Salt och nymalen svartpeppar
Smör och olivolja till stekning