Entréplan på Karlstad CCC. Arrangera kongress, konferens eller event.

Arrangera konferens, event eller kongress

Med Klarälven och vacker natur som närmaste granne, med restauranger, nöjen och shopping pulserande runt hörnet är det lätt att inspireras till både trevliga och effektiva arrangemang. Natur, närhet, puls och att samtidigt ta vara på din tid – i en härlig kombination.

Arrangera konferens, event eller kongress på Karlstad CCC, ett toppmodernt och flexibelt hus för alla typer av möten. Vi har en hög ambitionsnivå när det gäller service, värdskap, kundnöjdhet och kvalitet. Vi vågar dessutom hävda att vi lyckats väl då vi kan stoltsera med 97 % kundnöjdhet.

I möten uppstår nya berättelser och nya historier tar sin början. Vår ambition är att vara en del av den berättelsen. Finnas där, utan att störa, för att förändra begreppen och överraska dig som gäst. Så att din historia kan lyfta, och berättas på dina villkor.

Kongress

Infographic

Vill du snabbt få en översiktsbild av Karlstad och Karlstad CCC på en sida?

Ladda ned vår Infographic.

Karlstad CCC har plats för sammanlagt 4 500 gäster varav 1 620 i vår största lokal. Ett flexibelt hus skapar möjligheter för både väntade och oväntade möten. Vi skapar mötesplatser efter era önskemål och de smarta utställningsytorna möjliggör att ni får ut det mesta av ert arrangemang. Vår restaurang Karl IX har kapacitet för 1 200 sittande gäster och om vädret tillåter kan ni njuta av vår stora brygga som ligger i anslutning till huset, vid Klarälvens strand.

Konferens

Vi har totalt 18 möteslokaler med kapacitet från 6 till 1 620 personer. Med Klarälven direkt utanför fönstret; läget i centrum med närhet till boende, kommunikationer, shopping och citypuls; är det lätt att trivas och inspireras till både trevliga och effektiva arrangemang.

Event och Kick off

Tillsammans ramar vi in ert nästa event eller kick off och skapar ett helhetsintryck, oavsett vilket tema ni önskar. Våra professionella projektledare och en rutinerad köks- och servisstab lyfter ert event till nästa nivå, med helhetslösningar – från idé till genomförande.

Vår Svanenmärkta restaurang har kapacitet för upp till 1 200 sittande gäster och serverar mestadels ekologiska och närodlade delikatesser. I direkt anslutning till den hittar ni vår 700 kvadratmeter stora brygga vid Klarälven och om solen skulle lysa med sin frånvaro passar vår SkyLounge bättre med plats för upp till 800 personer. Vårt toppmoderna och flexibla kongress- och kulturhus öppnar för kreativitet och nytänkande.

Gör en offertförfrågan Kontakta ossTa en 360-tur Broschyr