Nöjda kunder

Vi tackar för ett fantastiskt evenemang på Karlstad CCC. Tack till all personal i receptionen, kök, servis och på vaktmästeriet som har gjort vår konferens till en upplevelse utöver det vanliga.

Åsa Wahlström, ansvarig The We Conference, Acando

Engagerad personal och fantastiska lokaler gör att man kan känna sig trygg med att arrangemanget blir lyckat.

Eleni Andersson, konferensansvarig, SBAB

För första gången sedan 1994 känner jag aktivt för att promota kongresscentret vi varit på; Karlstad CCC. Riktigt bra mat, även vegomaten. Svanenmärkt. Vackra omgivningar. Bra lokaler.

Maria Wetterstrand, f d språkrör för Miljöpartiet

Vi har en kravlista som måste uppfyllas för att vi ska kunna förlägga våra möten, bl.a. måste en lokal rymma minst 1500 personer, vilket inte är helt vanligt på anläggningar runt om i Sverige. Vi gör alltid noggranna utvärderingar av våra möten och Värmland tangerade vårt ”all time high” i helhetsintryck under vårt besök här, vilken är anledningen till att vi kommer tillbaka igen.

Billy Östh, ansvarig för konferens och mötesservice för Moderaterna

För stora möten är Karlstad CCC just nu en av de bästa lokalerna i landet. Vackra, ljusa och väl anpassade lokaler med en fantastisk utsikt och en alltid lika serviceinriktad personal.

Henrik Falk, kongressansvarig Centerpartiet

Vårt idrottsmedicinska möte ”Friska fötter för dig framåt” möjliggjordes av ett friskt Karlstad CCC som tog det i mål!

Markus Lundmark, mötesgeneral Idrottsmedicinska Vårmötet, Svensk Förening för Fysisk Aktivitet och Idrottsmedicin

I härlig miljö med Klarälven porlande bredvid kunde vi ha ett otroligt bra arrangemang med vår personal. Kreativ miljö som skapade bra förutsättningar för vårt möte.

Lise-Lotte Sjögren, Project Manager, Ricoh Sverige AB

Det är alltid ett nöje att komma till Karlstad. Värmlänningarna är trevliga och lättsamma att jobba med. På Karlstad CCC känner man sig trygg. Personalen är lyhörd och kompetent och visar på alla sätt hur de månar om sina kunder. Jag kommer gärna tillbaka, många gånger.

Arnold Persson, Traveko AB, mässarrangör för Kirurgveckan Karlstad och Röntgenveckan Karlstad 2014

Hade alla anläggningar varit som Karlstad CCC så hade livet för oss eventbyråer varit så mycket enklare. Varje år besöker vi många anläggningar i Sverige. Vi är allt som oftast väldigt nöjda, men det här var något mer än så. Jag skulle vilja påstå att KCCC i sig inte är unik. Visst, lokalen är jättebra och erbjuder fina möjligheter, men det är människorna där inne som gör det! Personalen håller världsklass! Alltid en trevlig stämning och skön jargong med glimten i ögat. Ni håller en otroligt hög servicegrad och levererar därefter också. Den tryggheten vi kände inför detta event är tyvärr ingen känsla man är för bortskämd med.

Dan Epel, Ansvarig, Reitan Riksmöte, Creative Meetings

Vid konferensen Mechatronics 2014 hade vi över 100 delegater från 19 länder. Alla var mycket imponerade av Karlstad CCC och inte minst maten och servicen. Många delegater kom till Karlstad med den nya flyglinjen från Frankfurt vilken gör Karlstad CCC ännu attraktivare för internationella möten.

Professor Leo De Vin, Karlstads Universitet, arrangör av Mechatronics 2014

Från det att vi kom till Karlstad CCC och till dess att vi lämnade var allt topp – bästa betyget! Helt enkelt supernice! Flexibla bra lokaler. God service och fantastiskt bemötande. Vi siktar på att komma tillbaka igen nästa år.

Marius Leivestad, Partner och konferensansvarig på Ernst & Young

Karlstad CCC är en eventlokal i världsklass. En lokal där man tänkt på varje detalj för att underlätta ett bra genomförande. Detta överträffas dock av den fantastiska personal som finns i huset, som snabbt levererar varje tänkbar önskan med ett leende.

Johan Frey, ägare JFK Event

Meetings AS arrangerade för en norsk kunds räkning ett stort event för nästan 500 personer vid Karlstad CCC den 26–28 augusti 2013. Vi var väldigt nöjda med orten vi valde, och Karlstad CCC fungerade utmärkt. Personalen, lokalerna och den fina omgivningen i Karlstad gjorde att detta blev kanske det bästa arrangemang vi haft för den här kunden. Vi har genomfört 16 liknande stora event för kunden i fråga!

Anne-Ki Roy Kristoffersen, Projektledare Meetings AS